Matí de ioga al Parc Nadal amb sessions per a tots els gustos

Sant Feliu commemorarà diumenge el Dia Internacional de Ioga amb activitats durant tot el matí

El 21 de juny es commemora a tot el món el Dia Internacional del Ioga i Sant Feliu ja fa uns quants anys que celebra aquesta efemèride amb una matinal de ioga. Enguany es farà aquest diumenge, 17 de juny, al Parc Nadal, on s'han programat diverses sessions de ioga obertes a tothom. Les sessions les impartirant els professors i professores de ioga dels diferents centres de Sant Feliu.

Tot plegat començarà a les 9:30h, amb una sessió de hatha ioga per a adults de la mà de Lluïsa Lozano d’Amanda-Kanda i Ramon Muntanyola de la Unió Coral. A la mateixa hora també es farà una sessió per a infants amb Maurja Rabat, també de la Unió Coral i Manuel Baena del Centre Parroquial i Karuna.

A les 11 es farà una sessió de ioga dedicat a les persones amb cadires de rodes, amb Lluïsa Lozano i Ramon Muntanyola, i també a aquesta hora una sessió d'ashtanga ioga amb Alfonso Clemente i Cristina Caravaca, del Centre Ashtanga Yoga Sant Feliu.

A partir de les 12h, es canviarà la modalitat i serà el torn del Kundalini Ioga, amb Ester Andreu, del Centre Cívic Les Tovalloles, alhora que tornarà a fenir lloc una sessió de ioga per a infants amb Maurja Rabat, també de la Unió Coral i amb el Manuel Baena del Centre Parroquial i Karuna. Les activitats programades s'acabaran amb una cantada de Kirtans, a les 13h. Per acabar la jornada es farà un dinar de germanor al mateix Parc Nadal, a les 14h, en què cadascú portarà menjar per compartir.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat