La Salut celebra les festes del barri aquest cap de setmana

Música, activitats infantils, àpats populars i un correfoc són algunes de les activitats més destacades

El barri de La Salut estarà de festa aquest cap de setmana: la plaça Salut serà el centre de les activitats que s'han programat per dissabte i diumenge amb propostes per a tots els públics.

La jornada de dissabte començarà amb tallers de diables, adreçats al públic infantil, en què es faran malabars, tabals i diables, i a les 12.30h hi haurà una sessió de water tag. La tarda de dissabte arrencarà a les 17h amb una actuació d'Asprodis, seguits, a partir de les 6, dels grups de ball de l'AAVV Can Maginàs, Fitness Pallejà i una master class de zumba amb Miquel Nebot. 

A partir de les 8 començarà la tabalada i a dos quarts de nou tindrà lloc el correfoc, una activitat que ja s'ha convertit en una tradició de les festes del barri. A les 21.30h es farà el sopar popular i a les 23h serà el torn de la discomòbil amb Sor Alberta DJ.

Diumenge al matí també estarà adreçat al públic familiar, amb el bany d'espuma a les 11h. La resta d'actes s'han programat a la tarda: la misa rociera a les 17.30h, les actuacions dels grups de ball de Maria Rosa de Joan de Batlle a les 18.30h, a les 19h Real Pocket's Dance i a les 19.30h es tancarà amb la Peña Flamenca Luis de Córdova.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat