La xifra d'atur registrat més baixa dels últims 10 anys a Sant Feliu

És el cinquè mes consecutiu de descensos i s'ha reduït en 25 persones

El descens de l'atur registrat continua un mes més a Sant Feliu. El de juny és el cinquè mes seguit en què ha baixat, en concret en aquest període s'ha reduït en 25 persones. Ara hi ha 1.859 persones apuntades a les oficines d'ocupació, que són 232 menys que un any enrere. 

A més, és el tercer mes consecutiu que la xifra de persones a l'atur al municipi continua per sota de les 2.000, un llindar del qual es va baixar a l'abril i que no es deixava enrere des de l'agost del 2008. De fet, la xifra de persones a l'atur del juny del 2018 és la més baixa dels últims deu anys: l'última vegada que havia estat inferior era el maig del 2008.

Tot i això, l'atur registrat fa referència a les persones inscrites a les oficines d'ocupació i no inclou les persones que ja han esgotat el subsidi.

Les dades d'atur registrat d'aques mes les ha fet públiques avui l'Observatori d'Empresa i Ocupació. Coincidint amb l'inici de la temporada d'estiu, a la resta del país l'atur registrat també s'ha reduït. Al Baix Llobregat, ha baixat en 938 persones, la qual cosa situa en 38.911 les persones en situació d'atur. En el conjunt de Catalunya, el descens ha estat de 15.376 persones i ara n'hi ha 370.192 inscrites a les oficines d'ocupació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat