Sant Feliu participa diumenge a la 25a edició del Mulla't per l'esclerosi múltiple

La campanya es farà a la piscina de l'Escorxador i a el Complex, conjuntament amb 600 piscines de Catalunya

Sant Feliu se suma un any més a la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple, que promou la fundació Esclerosi Múltiple. Enguany se celebra la 25a edició i es farà aquest diumenge, 8 de juliol, de manera simultània a més de 600 piscines i clubs nàutics d'arreu de Catalunya.
 
La iniciativa vol sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia que pateixen unes 8.000 persones a Catalunya. Alhora, amb la campanya es vol recaptar fons per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l'esclerosi múltiple i promoure'n la investigació mèdica. A Sant Feliu, s'hi podrà col·laborar a la piscina de l'Escorxador, en horari d'11h a 15h i també al Complex Municipal de Piscines, de 9 a 15h. A l'Escorxador es vendrà marxandatge del Mulla't. També es poden fer donatius a través del número de compte ES26-2100-0921-8102-009-3391.
 
Fa més de 20 anys que Sant Feliu participa en aquesta iniciativa, on solen participar-hi més de 300 persones. Al municipi l'activitat l'organitzen la Fundació Esclerosi Múltiple i l'Ajuntament, amb la col·laboració del Voluntariat de Sant Feliu i el Complex Municipal de Piscines. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat