El cor internacional Singing Sensations Youth Choir, en concert al Palau Falguera

El concert forma part del Cicle Coral de l'Ateneu i està organitzat conjuntament amb La Catifa Roja

El prestigiós cor jove de Baltimore (Maryland, EUA) Singing Sensations Youth Choir actuarà avui dijous a l'Auditori del Palau Fagluera. Serà un concert emmarcat en la gira que els porta per primer cop a Espanya i que els porta a actuar per ciutats com Barcelona, Madrid o Àvila.

Es tracta d'un concert de gospel que interpretaran 35 joves a partir d'un repertori basat en la música coral, cançons espirituals i cançons de la famosa època Motown, esplendor de la música negra dels anys seixanta. El cor de va ser fundat com a entitat sense ànim de lucre per la professora Hollie Hood-Mincey amb l’objectiu d’oferir a infants i joves de barris pobres i famílies de baixos ingressos l’accés a la cultura i alhora oferir-los la possibilitat de viatjar i conèixer altres cultures.

L'actuació forma part del Cicle Coral de l’Ateneu Santfeliuenc, que pretén consolidar la programació estable de concerts corals a Sant Feliu, l’única proposta de programació regular de cant coral a la comarca del Baix Llobregat. Per aquesta ocasió, ha sumat esforços amb l’empresa La Catifa Roja, organitzadora del cicle de concerts “Sant Feliu – Las Vegas” a la Sala Ibèria, per programar el concert d'una coral internacional.

Serà avui dijous a les 20.30 h, a l’Auditori del Palau Falguera. El preu de les entrades és de 8€ anticipades i 10€ a taquilla. Pels socis i sòcies de l’Ateneu Santfeliuenc el preu és de 7 i de 5 per als titulars dels carnets jove i Blau i els menors de 14 anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat