Comença la temporada de banys nocturns a la piscina de l'Escorxador

Els caps de setmana de juliol i agost les instal·lacions obriran de 21h a 23h

Banyar-se a la piscina és la millor manera de combatre la calor de les nits d'estiu. Per això la piscina de l'Escorxador torna a obrir portes els caps de setmana de juliol i agost de 21h a 23h. Les Nits a l'Escorxador són una iniciativa que fa alguns anys que funciona i que s'ha consolidat com a proposta d'oci estiuenc a la ciutat. 

Avui divendres serà el primer dia en què la piscina de l'Escorxador obrirà portes en horari nocturn. Durant el dia obrirà de manera habitual, d'11 a 20h. Una hora més tard tornarà a obrir, de 21h a 23h, igual que demà dissabte i tots els caps de setmana de juliol i agost. 

L'accés a les "Nits de l'Escorxador" no estarà vinculat a cap abonament ni a l'entrada diària. El preu serà de 2,2€ per a tothom i les entrades es podran comprar el mateix dia, a partir de les 17h, a la taquilla de la piscina. El control d'accés es farà per la rampa d'entrada a les piscines.

La temporada de la piscina de l'Escorxador va arrencar el 16 de juny i s'allargarà fins al 2 de setembre. Aquest diumenge acollirà la 25a edició del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat