Unes 200 persones es mullen per l'esclerosi múltiple a Sant Feliu

En la 25a edició d'aquesta campanya solidària es van recaptar 800 euros entre el Complex i la piscina de l'Escorxador

199 persones es van banyar ahir diumenge a les piscines municipals de Sant Feliu per col·laborar amb la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple. La iniciativa la promou la Fundació Esclerosi Múltiple i enguany compleix el seu 25è aniversari. Entre el Complex i la piscina de l'Escorxador els voluntaris i voluntàries van nedar 218.500 metres per la causa i es van recaptar 799,05 euros.

El moment més destacat de la jornada és el salt simultani que es va fer a les 12 del migdia, igual que a les 600 piscines que participaven de la jornada arreu de Catalunya. A Sant Feliu, es van tirar a l'aigua alhora 272 persones.

La iniciativa vol sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia que pateixen unes 8.000 persones a Catalunya. Alhora, amb la campanya es vol recaptar fons per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l'esclerosi múltiple i promoure'n la investigació mèdica. 

Aquesta era la 25a edició de la campanya solidària, tot i que Sant Feliu hi participa des de l'any 1995, dos anys més tard que arrenqués. L'activitat està organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple i l'Ajuntament, amb la col·laboració del Voluntariat de Sant Feliu i el Complex Municipal de Piscines. Es poden fer donatius per la causa a través del número de compte ES26-2100-0921-8102-0009-3391. 

Podeu veure la galeria d'imatges de l'acte aquí.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat