Tres corals de nens puericantors actuaran dijous a la Catedral de Sant Llorenç

El concert s'emmarca en el Congrés Internacional de Pueri Cantores (nens cantaires en llatí) que enguany es fa a Barcelona

La Catedral de Sant Llorenç acollirà dijous un concert amb els grups de joves cantaires de les corals de pueri cantores Goooiovani Cantori, d’Alemanya; Les Petits Chanteurs de Bèlgica i Les Rossignolets d’Arlon, Bèlgica. 

El concert forma part de les activitats de la 42a edició del Congrés Internacional de Pueri Cantores (nens cantaires en llatí), organitzat aquest any a Barcelona per la Federació Catalana de Pueri Cantores, i que se celebra de l’11 al 15 de juliol. El concert serà a les 20h i l'organitzen l'associació de Sant Feliu de Llobregat Calaix de Sastre, juntament amb la Parròquia de Sant Llorenç. Abans de l'actuació les corals visitaran el Palau Falguera. 

El Congrés reunirà 4.000 infants cantaires procedents de tot el món que durant cinc dies oferiran concerts en diverses esglésies de la ciutat i actes en punts emblemàtics de Barcelona. La seva tasca principal és el cant litúrgic en llatí.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat