Sopar Groc per recaptar fons per als familiars dels presos i exiliats polítics

Hi assistiran Betona Comín i Laura Masvidal de l'Adretscvils, a més de la consellera d'empresa i ocupació Àngels Chacón i el diputat Eduard Pujol

Les seccions locals de l'ANC i Òmnium se sumen a la iniciativa impulsada a diversos municipis d'organitzar un Sopar Groc, en benefici de l'Associació Catalana pels Drets Civils (Adretscivils), creada per les famílies dels presos i exiliats polítics. L'Associació es va presentar en un acte a Sant Feliu al mes de març. Ara s'ha organitzat el Sopar Groc, un sopar solidari per recaptar fons per a l'associació i es farà dilluns que ve, 16 de juliol, al Pati de l'Ateneu. Tots els diners recaptats seran en benefici de l'Adretscivils

Al sopar hi assistiran Betona Comín i Laura Masvidal de l'Adretscivils, la consellera d’empresa i ocupació Àngels Chacón, els diputats Eduard Pujol (JuntsXCat) i Jordi Albert (ERC) i l'alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals. A més, també hi ha altre noms pendents de confirmar, com alguns dels advocats dels presos o membres d'Òmnium. 

El preu del sopar és de 20 euros i els tiquets per assistir-hi s'han de comprar de manera anticipada al bar de l'Ateneu. El sopar es farà dilluns que ve, a les 20.30h, després de la concentració a la Plaça de la Vila que es fa cada dilluns per reclamar la llibertat dels presos. Precisament dilluns que ve farà nou mesos que Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, presidents de l'ANC i Òmnium, són a la presó. Des de llavors que cada setamana es fan concentracions reivindicatives a la Plaça de la Vila en contra dels empresonaments.

Comentaris

Jordi Casanovas Sant Feliu Ll
1.

Fou un éxit, una vesprada emotiva, solidària i les xerrades no es feren llargues.

I crec que cal felicitar -molt especialment- la cuina i als treballadors del restaurant Ateneu, que serviren amb eficàcia un generós àpat!

  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat