Neix el Premi Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat per reconèixer cooperatives de la comarca

Fins al 31 de juliol es poden presentar candidatures de projectes cooperatius engegats entre el 2013 i el 2017

Amb el propòsit de reconèixer i promoure cooperatives destacades del territori, neix Premi Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018. Una iniciativa que premiarà dos projectes pioners constituïts com a cooperatives que destaquin en àmbits com l’emprenedoria, la innovació, la sostenibilitat, l’estratègia, la intercooperació i altres aspectes socials vinculats amb la igualtat i la transparència. Hi haurà dos premis: de 1.500 i 1.000 euros.

La convocatòria es va obrir al maig i es poden enviar les candidatures fins el 31 de juliol. El requisit bàsics és que les cooperatives s'hagin constituït entre el gener del 2013 i el 15 d'octubre de 2017. Poden estar constituïdes com a cooperatives de qualsevol tipologia (consumidores, usuàries, de serveis, etc) i han de tenir la seu social a qualsevol municipi del Baix Llobregat. Podeu trobar les bases del premi i la documentació que cal presentar aquí.

L'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat va néixer el març del 2017 i està format per entitats i ajuntaments de la comarca, entre els quals hi ha el de Sant Feliu. L'objectiu és crear i impulsar al territori nous llocs de treball a partir de la promoció de l’economia social i cooperativa. La iniciativa s'emmarca en la Xarxa d'Ateneus cooperatius impulsada des del govern de la Generalitat de Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat