Lu Rois, Franc Gálvez i El Pèsol Feréstec, al segon cap de setmana del Cicle de Músics als jardins del Palau

També actuaran Lu Rois, Whisky Bar i les bandes TRexmania i Síbaris faran un concert d'homenatge a David Bowie

  • Lu Rois obrirà el vespre de divendres
    Lu Rois obrirà el vespre de divendres
  • Foto: Marc Rius
    Foto: Marc Rius
  • El Pèsol Feréstec presentaran la seva proposta poeticomusical
    El Pèsol Feréstec presentaran la seva proposta poeticomusical

El Cicle de Músics als jardins del Palau continua aquesta setmana amb concerts d'estils diversos tant divendres com dissabte. El vespre l'obrirà la pianista, compositora i cantant Lu Rois, que presentarà els temes del seu disc de debut, Clarobscur. Agafarà el relleu el santfeliuenc Frank Gálvez, un dels dos components de la banda Mostaza Gálvez, i que per aquesta ocasió actuarà acompanyat d'Oscar Roc.  I el divendres s'acabarà amb la proposta de Whisky Bar, grup maleït de l'escena barcelonina dels 90 que celebra el 25è aniversari de la publicació del seu àlbum Melody Vibes.

Per dissabte s'ha programat un doble concert a partir de les 19h. La primera banda en actuar serà El Pèsol Feréstec, un projecte poeticomusical que per aquesta ocasió aniran acompanyats del músic i poeta Martí Sales. El grup presentarà els temes del seu tercer disc, Treure'n robins, on combinen les melodies pop amb la poesia, una fórmula que també traslladen als escenaris i que atraparà el públic santfeliuenc. Després serà el torn del tribut al músic David Bowie, que anirà a càrrec de les bandes santfeliuenques TRexamania i Síbaris, que per a l'ocasió s'anomenaran "Síbaris just for one day".

Totes les actuacions es faran als jardins del Palau Falguera, que es converteixen durant tres caps de setmana en l'escenari santfeliuenc per excel·lència dels concerts a l'aire lliure. El Cicle va arrencar amb bona resposta de públic la setmana passada, amb els concerts de La Bien Querida i Delafé, divendres, i dissabte amb Mark Duffy Plays Nick Drake, i Flamaradas. El Cicle es tancarà la setmana que ve amb els concerts de Goodfellows, White Hounds, The Tantum n'Quantum i Despreciables Tributo a Desechables.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat