El Complex, una de les seus d'entrenaments dels campionats europeus de waterpolo de Barcelona

12 seleccions de waterpolo de 9 països s'entrenaran al juliol a Sant Feliu

La 33a LEN European Polo Championships de BCN2018 arrenca aquest dissabte a Barcelona. El campionat europeu se celebrarà durant dues setmanes, fins el 27 de juliol. El Complex acollirà entrenaments d'una part de les seleccions nacionals que participaran a la competició europea de waterpolo d'aquest estiu. El torneig tindrà lloc a la piscina Bernat Picornell de Barcelona, que s'ha transformat en un estadi amb graderies efímeres per a gairebé 4.200 espectadors.

I durant les dues setmanes que duri el campionat, 12 seleccions masculines i femenines de fins a 9 països s'entrenaran a les piscines d'El Complex.  En concret, seran les seleccions femenines de Grècia, Itàlia, Croàcia, Sèrbia i Turquia, i les masculines de Montenegro, Grècia, Itàlia, Romania, Eslovàquia, Geòrgia i Turquia. La ciutadania podrà assistir als entrenaments de les seleccions des de les grades.

Durant els dies que durin els entrenaments, el Complex informarà dels horaris en què la piscina gran de competició, la de 25 metres, estarà tancada a la pràctica dels usuaris de la piscina. Les limitacions horàries només afectaran a aquesta piscina i no a la resta de les instal·lacions.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat