Canvis puntuals en la circulació a Mas Lluí aquest cap de setmana per obres

Els matins de dissabte i diumenge es tallaran trams del carrer de Matilde Bertran i Calopa

A l'estiu és època d'obres i treballs de millora a la ciutat i aquest cap de setmana se'n faran a Mas Lluí per millorar els col·lectors pluvials. Les obres implicaran afectacions a la mobilitat dissabte i diumenge de 7 del matí a 3 de la tarda. 

Dissabte es tallarà el carrer de Matilde Bertran i Calopa, des del carrer Jacint Rius fins al carrer de Mas Lluí. A més, s'invertirà el sentit de circulació del carrer Cinto Rius, entre els carrers de Matilde Bertran i Calopa i Clementina Arderiu. Mentre durin les obres, tampoc s'hi podrà aparcar. Tot i això, la mobilitat per accedir o sortir dels guals al tram d'obres no es veurà afectada.

D'altra banda, diumenge es tallarà un altre tram del carrer de Matilde Bertran i Calopa: des del carrer de Mas Lluí fins al passeig del Comte Vilardaga. En aquest cas, s'invertirà el sentit de circulació del carrer de Mas Lluí, des de Matilde Bertran i Calopa fins al carrer de Margarida Xirgu. I no es podrà aparcar en el tram de les obres ni al tram del passeig del Comte Vilardaga entre els carrers Carles Buigas i Matilde Bertran i Calopa.

Supressió temporal de parades de bus

Les obres també afectaran la circulació dels autobusos: la línia SF3 modificarà el recorregut i se suprimiran dues parades al passeig del Comte de Vilardaga perquè un cop a Roses amb Frederica Montseny, girarà per Roses, continuant recte fins al carrer de Carles Buïgas.

També es perd de manera provisional una parada de la línia L52, situada entre els carrers de Matilde Bertran i Calopa i Clementina Arderiu. Els busos es desviaran pel carrer Margarida Xirgu des de Comte Vilardaga, recuperant el seu itinerari habitual al carrer de Roses.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat