L'hora del pati de les tardes d'estiu

L'escola pública Arquitecta Gaudí es converteix en seu d'activitats esportives

  • El pati de l'escola Gaudí obre a l'estiu / Foto: Ajuntament de Sant Feliu
    El pati de l'escola Gaudí obre a l'estiu / Foto: Ajuntament de Sant Feliu
  • A la zona esportiva de Mas Lluí es farà un taller de cal·listènia / Foto: Marc Rius
    A la zona esportiva de Mas Lluí es farà un taller de cal·listènia / Foto: Marc Rius

Si sou joves i us agrada l'esport, preneu-ne nota: els dilluns, dimarts i dijous de juliol de 18h a 20h el pati de l'escola pública Arquitecte Gaudí està obert i es pot participar en diferents activitats esportives.

El Programa de Joventut ha organitzat un taller de patinatge a partir de 12 anys els dilluns, i un torneig de futbol sala els dimarts i dijous, de 18 a 20h. Per al primer encara es poden fer inscripcions al Punt Jove del carrer Pi i Margall, però per al torneig de futbol les places estan completes. 

A més, a partir del 30 de juliol i fins al 2 de setembre, el pati de l'escola Gaudí obrirà totes les tardes: de 17h a 21h. L'objectiu és que sigui un espai perquè el jovent de Sant Feliu pugui compartir hores de joc i esport a l'aire lliure durant l'estiu.

Jocs a la Sala Ibèria i exercicis a la zona esportiva de Mas Lluí

Un altre dels espais de Sant Feliu on s'organitzen activitats esportives per a joves a l'estiu és el Racó Jove a la Sala Ibèria, que està obert els dimecres de 17 a 20h i s'adreça a nois i noies a partir de 12 anys.

D'altra banda, a la zona esportiva de Mas Lluí s'hi fa un taller de Cal·listènia, un sistema d'exercici físic en el qual l'interès està centrat en els moviments de grups musculars. És una proposta per a joves a partir de 16 anys els dimecres i divendres, de 17 a 19h. Les inscripcions són obertes i es poden fer al Punt Jove de dilluns a divendres, de 17 a 21h, i dimecres i divendres, de 9 a 14h.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat