Última setmana per veure la Mostra TransArt

Una trentena d'artitstes han participat en les tres exposicions que s'agrupen sota el títol 'Real o kafkià?'

La vida és transformació i en els últims anys aquesta transformació social s'està accelerant. Sota aquest punt de partida, el conjunt d'artistes que ha participat a la Mostra TransArt es qüestiona el que ja plantejava Kafka a La metamorfosi: "pot ser que ens despertem un matí transformats en alguna cosa que no som?". Per això, el títol del conjunt de la setena edició de la Mostra TransArt i d'una de les tres exposicions que aplega és: 'Real o kafkià?'

L'exposició que dona nom al cicle es pot visitar a la primera planta del Palau Falguera i està comissariada per Laia Serrano i Adrià Arribas. La Mostra la completen dues exposicions més que també es poden veure fins aquest diumenge: una de pintures realitzades per joves artistes santfeliuenques, del taller d’art de l’Ateneu Santfeliuenc i comissariada per Rafael Plaza. I una altra exposició d'art urbà de Kaligrafics, impulsora de projectes artístiques, com el dels murals al carrer Verge de Montserrat, 12+1. 

Una trentena d'artistes diferents han participat en les tres exposicions de la setena edició de la Mostra de joves artistes TransArt, que es va inaugurar el 29 de juny amb una performance a la Plaça de la Vila. Es pot visitar fins diumenge, en horari de dimarts a dissabte de 18h a 20h i diumenge d'11h a 14h. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat