Rock i punk per tancar el Cicle de Músics als Jardins del Palau

Goodfellows, White Hounds, The Tantum n'Quantum i Despreciables Tributo a Desechables actuaran aquest cap de setmana

Últim cap de setmana de concerts a la fresca als jardins del Palau Falguera. El Cicle de Músics als Jardins del Palau tancarà divendres i dissabte la proposta musical que ha omplert la ciutat de música aquest mes de juliol. Per aquesta ocasió, s'han programat concerts de rock i de punk.

Divendres a les 20h obrirà la vetllada la banda de rock Goodfellows, que al febrer van publicar el seu primer EP. El grup té influències molt diverses i no té manies a l'hora de barrejar diferents estils de música i es mouen del rock al pop, passant pel blues, el funk, el punk, i el hard rock més dur. El segon concert de divendres serà de White Hounds i la seva aposta desenfadada per l'estil garage, el rock i el blues.

El Cicle es tancarà dissabte a les 20h també amb doble concert. Els primers seran la banda de rock The Tantum n’Quantum, i seguirà el tribut del mític grup de punk Desechables per part de la també banda de punk Despreciables.

Seran els últims concerts del Cicle que va arrencar el primer cap de setmana de juliol amb La Bien Querida i Delafé i que ha programat sis nits de música als jardins del Palau. Podeu veure les galeries d'imatges dels concerts de l'últim cap de setmana aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat