Fabulas Igni: un concurs de relats de persones grans perquè els infants els dibuixin

Calaix de Sastre organitza aquesta proposta per unir la generació de gent gran amb la més jove

L'associació cultural Calaix de Sastre s'ha proposat unir dues generacions de Sant Feliu: les persones grans i els infants. Ho volen fer a través del concurs "Fabulas Igni. Contes a la vora del foc", una proposta emmarcada en la celebració del Sancti Felicis, que es commemora el 28 d'agost.

El concurs s'adreça a persones de més de 65 anys de Sant Feliu. La proposta és que escriguin un petit text d'unes quinze línies, explicant una anècdota de la seva vida perquè, després, els nens i nenes la puguin dibuixar. Els relats han d'explicar alguna experiència real o fícticia sobre qualsevol tema, sempre i quan la història no es desenvolupi en el present.

Hi ha temps per enviar els relats fins el 31 de juliol. Es poden enviar per correu electrònic a correu@calaixdesastresantfeliu.cat, al Facebook de Calaix de Sastre (@calaixdesastresantfeliu), escrivint el relat en un post. També es poden gravar els relats amb una nota de veu i enviar-les per correu electrònic. Qui ho vulgui enviar per correu ordinari ho pot fer a Calaix de Sastre. c/Creus 41. 08980 Sant Feliu de Llobregat. A partir d'aquí, infants fins a 12 anys de casals i esplais de Sant Feliu dibuixaran les històries.

El jurat que triarà el relat guanyador i dos finalistes estarà format per Calaix de Sastre, l'Ajuntament i l'empresa Benfumat. El veredicte es farà públic el 28 d'agost, en el marc de la fira medieval Sancti Felicis. La festa se celebra en honor a la primera referència escrita de Sant Feliu de Llobregat, l’any 1002 i Calaix de Sastre commemora aquella data amb una jornada d'activitats per a tota la família.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat