Lourdes Borrell repetirà com a candidata del PSC a les properes eleccions municipals

Ha estat l'única candidata que s'ha presentat a les primàries i ha aconseguit més del 75% dels suports de la militància

El PSC arriba a l'estiu amb els deures fets: ja ha escollit candidata a per optar a l'alcaldia a les eleccions municipals del maig del 2019. No hi ha hagut sorpreses i Lourdes Borrell es presentarà per tercera vegada consecutiva.

L'actual regidora socialista ha estat l'única candidata que s'ha presentat a les primàries del PSC a Sant Feliu. En una assemblea que es va reunir dimecres passat, Borrell va renovar la seva candidatura presentant més del 75% de suports del total de la militància al municipi. Divendres passat va lliurar els avals a la seu de la Federació del PSC del Baix Llobregat.

La candidata va agraïr “la renovació de la confiança en el projecte socialista”. El proper pas serà al setembre, quan la secció local del PSC engegarà "un procés de participació per elaborar el programa per a les municipals del 2019". La intenció de l'agrupació socialista és reunir-se "amb associacions, entitats, veïns i veïnes per tal d’escoltar les seves propostes i fer el millor programa per Sant Feliu”.

El curs que ve serà intens per a la política municipal, amb el compte enrere dels últims mesos de mandat i la data de les eleccions municipals, el 26 de maig, ben marcada al calendari. El PSC ho té clar i després de l'estiu ja donarà a conèixer la candidatura a la ciutat.

L'acte de presentació de la candidatura serà el 17 de setembre i comptarà amb el primer secretari del PSC, Miquel Iceta. Es farà al Centre Cívic Les Tovalloles, una ubicació que, segons Borrell, han triat perquè "és especial per nosaltres, és on vam acabar durant el nostre govern el projecte de barris amb Pasqual Maragall". 

Comentaris

Julia Sant Feliu Ll
2.

Una cara nueva?

  • 3
  • 2
terra i llibertat sant feliu de llobregat
1.

155

  • 16
  • 1

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat