L’informe de la Síndica de Greuges i l’habitatge social centren l’últim ple abans de vacances

L’últim ple del curs, el corresponent al mes de juliol, es farà aquest dijous a les 19.30 i inclou 21 punts dels quals només dos són mocions.

La presentació de l’informe de l’any 2017 de la Síndica Municipal de Greuges, Júlia Latorre, i l’aprovació de les bases per a l’adjudicació d’habitatge social en règim de lloguer al carrer el Pla són els punts més destacats d’aquest ple, que podreu seguir en directe a través del minut a minut al web del Fetasantfeliu o a twitter amb l’etiqueta #plesantfeliu.

Més habitatge social

A més de l’aprovació de les bases per l’adjudicació de pisos, el ple també inclou un punt per aprovar les bases per a les subvencions per rehabilitació d’habitatges per a incorporar-los a la borsa d’habitatge de Sant Feliu que permetrà ampliar aquesta borsa i començar a millorar l’estat de l’habitatge social al municipi. A més, una moció presentada pel grup socialista també fa referència a l’habitatge; per uns preus de lloguer justos i estables.L’altra moció, presentada pel grup municipal d’ICV-EUiA fa referència a la creació de la institució del Defensor/a de les Generacions Futures.

Subvencions, tancament pressupostari i Collserola

D'altra banda, també es votarà la concessió de subvencions dins dels diferents convenis a entitats santfeliuenques dels àmbits de la gent gran, dones, solidaritat i cooperació, esport, serveis socials, cultura i persones amb discapacitat i al Club Natació Sant Feliu. A més, cal destacar  l’aprovació de les bases del concurs de carnaval del 2019 i l’aprovació, si s’escau, del compte general dels pressupostos del 2017, és a dir,  la gestió i execució dels diners pressupostats per l’ajuntament per a l’any passat.

L’equip de govern, per la seva banda, donarà compte d’assumptes com els informes urbanístics i de la documentació del Consorci del Parc de Collserola relatiu a una modificació del pla general metropolità i del pla especial de protecció del medi natural i del paisatge que s’han d’aprovar a l’Àrea Metropolitana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat