Agost d'obres a la via pública

El 6 d'agost comencen treballs de millora en carrils bici, cruïlles i parcs infantils

A partir del 6 d'agost s'iniciaran obres a la via pública, les més votades del procés participatiu de la tardor passada. Un dels treballs serà l'execució de dos trams de l'itinerari de carril bici (al carrer prolongació Falguera i a la riera de La Salut), que facilitarà la connexió entre Collserola i el riu a través del casc urbà.

D'altra banda, es millorarà l'asfalt de part del carrer de Marquès de Monistrol i s'intervindran diverses cruïlles per implantar nous passos de vianants per a persones invidents. També es revisarà i reforçarà la senyalització horitzontal i vertical.

Una de les àrees on s'incidirà és en parcs infantils: a la plaça de Felip Alcántara i a la plaça de Llorenç Sans se substituiran els jocs malmesos i se n'implantaran de nous. A més, s'hi crearan espais d'ombra amb tendals, així com al parc d'Europa, per  protegir les àrees de joc de la radiació solar en els mesos més calorosos. També s'ampliarà la zona de jocs del carrer de Joana Raspall.

El pressupost d'adjudicació per a aquestes actuacions és de 371.732 euros. Duraran quatre mesos i s'han planificat per realitzar primer les intervencions que comporten afectacions a la via pública per restablir la circulació abans de l'inici del curs escolar.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat