Sant Feliu celebra la Festa Major de Sant Llorenç del 8 al 10 d'agost

Cinema a la fresca, animació infantil, sardanes i havaneres són algunes de les activitats més destacades

El 10 d’agost és Sant Llorenç, el patró de Sant Feliu, i la ciutat celebra la Festa Major de Sant Llorenç amb activitats de dimecres 8 a divendres 10 d'agost, el mateix dia de Sant Llorenç. Podeu consultar el programa complet a l'arxiu adjunt.

L'arrencada serà dimecres 8, amb el bany d'escuma a les 18h a la Plaça Lluís Companys i l'animació infantil amb la Cia Jomeloguisojomelocomo.com a la plaça La Salut. Més tard, a les 21h, es farà un concert de cambra a la Catedral de Sant Llorenç. I al vespre, doble sessió de cinema a la fresca a les 21.30h: a la plaça de la Vila es projectarà 'Gru 3. El meu dolent preferit'  i a la Plaça La Salut Wonder Woman.

Dijous la majoria d'activitats es concentraran a la plaça de la Vila: a les 18h, bitlles tradicionals catalanes, a les 19h i espectacle d'animació amb Oriol Bargalló, a les 20h. A les 21h hi haurà sopar a la fresca, seguit de ball a la fresca, tot plegat a la Plaça de la Vila. D'altra banda, a les 21.30h hi haurà cinema a la fresca al Parc Llorenç Sans amb Star Wars. Els últims Jedi.

El plat fort serà dijous 10, dia del patró de Sant Llorenç: a les 11.45h tindrà lloc el repic de campanes amb el toc de festa, a càrrec de la Colla de Campaners de Sant Feliu. I a les 12h, missa solemne de Sant Llorenç, patró de la ciutat i titular de la Catedral. Després, hi haurà un petit refrigeri. A la tarda, a les 17.30h, torneig de petanca Sant Llorenç a les pistes de petanca San José. I a les 19h, es farà una ballada de sardanes a la Plaça de la Vila amb la Cobla Rambles. La Festa es tancarà a les 22h, amb les havaneres i el rom cremat, amb Barca de Mitjana de Premià de Mar.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat