La Hermandad de Nuestra Señora de la Salud celebra aquest cap de setmana les festes dedicades a la patrona

La majoria d'actes es faran dissabte i diumenge al voltant del carrer Doctor Brugarolas i Marquès de Monistrol

Amb l'inici de setembre, arriben també les festes en honor a la Verge Nostra Senyora de la Salut, que celebraran dissabte  diumenge la Hermandad de Nuestra Señora de la Salud. La commemoració està molt vinculada a la ciutat d'Almería Laujar de Andarax, agermanada amb Sant Feliu.
 
Dissabte la celebració inclourà moltes propostes adreçades al públic familiar: a partir de les 11 hi haurà una sessió d'animació i jocs infantils en la confluència entre els carrers de Doctor Brugarolas i Marquès de Monistrol. A les 16h es farà un festival infantil i a les 19h serà el torn d'un correfoc infantil al carrer de Doctor Brugarolas. Tot plegat continuarà a les 21h amb una botifarrada popular i a les 22.30 h començarà una revetlla en la confluència entre els carrers Marquès de Monistrol, Girona i Verge del Pilar.
 
D'altra banda, diumenge tindrà lloc la missa en honor a la Verge de la Salut, a les 11 h a l'ermita del carrer Doctor Brugarolas. Tot seguit, a les 12.15 es farà l'assemblea dels germans cofrares, el vi d'honor i el tradicional sorteig del germà gran al Centre Cívic Roses. El fi de festa es farà a les 20h amb la processó de la Virgen Nuestra Señora de la Salud, acompanyada de la Banda Simfònica Ciutat de les Roses i amb una exhibició final de focs d'artifici.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat