Ramon Mirabet anuncia que deixa temporalment els escenaris per preparar el nou disc

El músic santfeliuenc s'aturarà després del concert que farà el 5 d'octubre a Sant Cugat

El santfeliuenc Ramon Mirabet ha anunciat aquest dimarts que s'aparta temporalment dels escenaris per gravar el proper disc. Ho ha explicat a través d'un comunicat a les xarxes socials on explica que el concert del 5 d'octubre a Sant Cugat serà l'últim de la gira que va arrencar a l'abril. A partir d'aquí, s'aturarà per gravar el seu proper disc.

Mirabet havia publicat aquest any quatre temes nous: Midsummer night, Man next door, Just so real i Magic. Les cançons havien de formar part del tercer disc que el músic va començar a preparar durant els primers mesos de l'any amb la intenció de publicar-lo a l'abril. De moment, però, el disc no ha sortit, i tal com explica el mateix Ramon Mirabet al comunicat, encara falten mesos. Al text, el músic també ha agraït el suport del públic en els últims anys.

Al comunicat, el músic explica que en els últims mesos ha viscut “moments difícils” que li han restat forces “per acabar de composar i escriure les cançons que faltaven per acabar el disc”. Ara Mirabet assegura que té la sensació “que torno a començar de zero, de tornar a ser jo mateix” i que necessita “escriure noves cançons, acabar aquest disc i tornar-nos a veure molt aviat als escenaris quan arrenquem de nou la gira”.

Aquest estiu Ramon Mirabet ha actuat al Festival Cruïlla, al Fòrum Romà d'Empúries i al White Summer, entre d'altres concerts. L'últim d'aquesta gira serà el 5 d'octubre a Sant Cugat, però abans actuarà també a Sabadell, aquest dissabte, el 21 de setembre a Barcelona, a les Festes de la Mercè, i el 23 a Burgos. Després d'aquests concerts, Ramon Mirabet tornarà a l'estudi per acabar el disc i publicar el que serà el seu tercer treball. 

El músic santfeliuenc va publicar el seu primer disc, Happy days, el 2013, i el 2016 el segon, Home is where the heart is, el 2016, que va presentar a Sant Feliu en un concert a la Sala Ibèria el gener de l'any passat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat