De restaurar mobles a aprendre robòtica i ballar zumba en una sola tarda

El CECBLL és subseu del 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat i ha programat una tarda de xerrades i tallers per a dones

Sota el títol "Trencant motllos. Economies alternatives", el Centre Cívic Mas Lluí acollirà aquest dijous a la tarda una dotzena de tallers i xerrades adreçades a dones sobre temàtiques ben diverses. La programació l'ha tirat endavant el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL) com a subseu del 5è Congrés de Dones, organitzat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat.

De 17h a 20h es podrà participar en tallers i xerrades centrades en la capacitat de generar economia de les dones i apostant per un canvi en els rols de gènere instaurats tradicionalment. La temàtica serà molt variada: hi haurà des de tallers de robòtica, manteniment de bicicletes o enquadernació creativa fins a d'altres de zumba o restauració de mobles.

A més dels tallers, també es faran xerrades com "Les dones dins l’imaginari col·lectiu” amb l’escriptora i guionista Maite Carranza o “Dones, ciència i tecnologia, una “carrera” de fons…” amb l’enginyera Núria Salan. Les inscripcions són gratuïtes es poden fer online aquí, on també podeu consultar horaris i la programació completa.

El 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat portarà el lema "100% Feminista" i es farà a Castelldefels els dies 26 i 27 d'octubre. Des del mes d'abril ja s'han fet diverses activitats paral·lels a les subseus del Congrés, com la que es farà aquest dijous a la tarda al Centre Cívic Mas Lluí.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat