La temporada d'òpera i ballet de CineBaix arrenca amb un recital de Jonas Kaufmann

La primera sessió del nou curs serà dijous que ve amb la projecció de l'actuació de l'Orquestra Simfònica de Ràdio Berlín

Després de l'aturada de l'estiu, arrenca de nou la temporada d'òpera i ballet a CineBaix. La primera sessió de la desena temporada serà dijous que ve, 20 de setembre, amb  un recital de Jonas Kaufmann: Bajo las estrellas. Es tractarà d'un concert que va oferir el tenor alemany aquest estiu al Waldbühne de
Berlín davant més de 20.000 espectadors, en una nit màgica sota les estrelles, on va interpretar àries i cançons populars. Serà una sessió en diferit perquè es va gravar en una nit d'estiu a l'aire lliure. La projecció serà dijous a les 20.15h i la durada serà de 120 minuts.

Aquest serà el tret de sortida de la temporada, que programarà un cop al mes i fins al juny sessions d'òpera i ballet a CineBaix projectades en directe o en diferit des d'escenaris d'arreu d'Europa. Aquesta tardor es podran veure els ballets 'Mayerling', 'La baiadera' i 'El trencanous'. 

El preu per la sessió de dijous que ve serà de 10 euros de manera anticipada (i 9 per als socis i sòcies de CineBaix) i 11 (i 10 per socis i sòcies) el mateix dia. Es poden aconseguir durant aquest cap de setmana al cinema. Les sessions en directe tindran un cost de 13 euros anticipades (socis de CineBaix: 11) i 16 el mateix dia (14 socis).

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat