Neix Fem Poble, una nova candidatura a les properes eleccions, amb Luis Serrano d’alcaldable

Dissabte al matí va tenir lloc la presentació d’aquesta nova formació política nascuda en clau local

Si han passejat per la ciutat últimament, hauran pogut veure una sèrie de cartells penjats de faroles i senyals amb frases suggerents i convocant a la ciutadania a un acte s’anunciava que tindria lloc el passat dissabte al matí. Doncs bé, el misteri es va desvetllar: unes desenes d’amics, familiars i curiosos es van acostar a la sala d’actes de les Tovalloles, que va acollir la presentació d’un nou actor polític a la ciutat de Sant Feliu. Amb la rosa com a logotip, i una posada en escena amb una importància notable del color blanc, “Fem poble”, formació impulsada per Luis Serrano, l’actual regidor no adscrit de l’ajuntament, aspira a entrar a la corporació amb les properes eleccions municipals.

Una única ideologia: Sant Feliu

Després d’un vídeo de presentació, on surten els vuit impulsors del partit en diferents parts de la ciutat, Serrano va pronunciar un breu discurs on va posar damunt de la taula els principis del partit; una única ideologia: “Sant Feliu”, i centrar-se en gestionar l’Ajuntament perquè sigui “de la gent del poble”. En els díptics informatius que “Fem poble” també ha penjat a les seves xarxes socials es defineixen com un grup plural “on tenen cabuda totes les ideologies” i defensen que l'organització del partit es farà “per barris” amb “comitès veïnals”.

En el discurs que va fer dissabte, Serrano també va remarcar la importància del color blanc per la candidatura, que com poden observar a la fotografia, predominava entre la roba dels qui inicien aquest nou col·lectiu, perquè és el color de la transparència. Tot seguit, l’acte va seguir de manera més informal amb un esmorzar per al públic assistent i on la idea era que el públic interactués amb els impulsors del projecte.

A més de Serrano, entre les vuit persones que formen part del nucli dur de Fem Poble també destaca Abraham Barbosa, portaveu de l'Asociación Amigos de la Huerta, creada al febrer d'aquest any quan va esclatar la polèmica pels usos del Parc Agrari i amb la intenció de “treballar per ajudar les persones que cultvien els horts”.

Luis Serrano tornarà a presentar-se com a cap de llista a les municipals

Tot i que a la presentació de dissabte no es va fer cap referència a qui serà el cap de llista de la candidatura, als díptics informatius sí que s'indica que el cap de llista serà Luis Serrano. Es tractaria, per tant, de la segona vegada que l'actual regidor no adscrit es presenta a les eleccions municipals de Sant Feliu. Fa quatre anys ho va fer encapçalant la candidatura de Junts per Sant Feliu, que va aconseguir un regidor a l'Ajuntament de Sant Feliu. Una candidatura formada, aleshores, per Equo, Pirates i independents i que setmanes abans de les eleccions municipals va perdre el suport de Podem Sant Feliu, que inicialment en formava part.

D'altra banda, Equo i Pirates, els partits que integraven el grup, van retirar-li el suport el segon any de mandat i van dissoldre la coalició. Des de llavors, Luis Serrano és regidor no adscrit al ple de l'Ajuntament. Una condició que, tal com explicava al juliol en aquesta entrevista a Fetasantfeliu, va suposar “un alliberament”. També en aquesta entrevista, afirmava que no es veia tornant a la política municipal però alhora tampoc ho descartava i ja advertia que “si algun veí o grup de veïns volgués, potser podria mirar d'ajudar-los”. Sembla que la resposta ha arribat, finalment, amb la candidatura de Fem Poble.

Comentaris

Miguel Cano Sant Feliu
13.

Pues claro que lo conocemos, y no me escondo en las redes sociales, preguntale lo que le dije en el pleno municipal, y en la sala de plenos una vez acabado el pleno.

  • 2
  • 1
vecino
Hola a todos.
Que triste me parece que tengais la valentia de meteros con la gente en sitios publicos y con pseudonimos. Valientes!
Juzgais una nueva opcion creada por gente que conozco... una muy buena idea... por una persona "que no os cae".
Antes de hablar de gente que no conoceis... hacer el favor de informaros... y conocerlos.

En resposta a vecino
Rantamplán SFLL
12.

"vecino" (!!!) dixit...

  • 1
  • 1
vecino Sant Feliu de Llobregat
11.
Hola a todos.
Que triste me parece que tengais la valentia de meteros con la gente en sitios publicos y con pseudonimos. Valientes!
Juzgais una nueva opcion creada por gente que conozco... una muy buena idea... por una persona "que no os cae".
Antes de hablar de gente que no conoceis... hacer el favor de informaros... y conocerlos.

  • 1
  • 15
Vecino Salud
soi de la salud y gusta la idea que tienen estos chico y chicas. De los huertos y Serrano que ha intentado esto con podemos y equo/piratas... todos en la coalición de la Colau ahora... como puedo contactar con Fem Poble para apuntarme! Quiero ayudar para mi pueblo! Eso de ideologia: "Sant Feliu" esta bien, es como cuando mis padres llegaron aquí hace años desde andalusia que lo unico que nos unia era sant feliu.
En resposta a Vecino Salud
Vecino del vecino de la Salut
10.

Hoy, en bots de la Sant Feliu: vecino de la Salut

  • 9
  • 2
Andres San Feliu
9.

Por favor, no dejarle dinero a este tio que no lo veis mas.

  • 12
  • 3

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat