Una manifestació recordarà diumenge l'1 d'octubre a Sant Feliu

Es farà un recorregut per les diferents seus que van fer de col·legi electoral

Dilluns que ve farà un any que es va celebrar el referèndum de l'1 d'octubre. Com arreu de Catalunya, a Sant Feliu la jornada es va desenvolupar entre l'emoció i la tensió i finalment van votar 11.327 persones. Un any després, aquest cap de setmana i dilluns 1 d'octubre s'han programat activitats de tota mena per commemorar i recordar la celebració del referèndum. A Sant Feliu, la convocatòria és per diumenge al matí, en què es farà una manifestació pels carrers de la ciutat recorrent les diferents seus que van fer de col·legi electoral ara fa un any.

Sota el lema, 'Volent ser República hem après a ser poble', la plataforma 1-O ha organitzat aquesta manifestacio que sortirà a les 11 del matí des de l'Ateneu. Aquest serà el punt de sortida i des d'on es farà un recorregut que passarà pels diferents llocs que van ser punt de votació. A Sant Feliu hi va haver sis punts de votació: a més de l'Ateneu, també van fer de col·legi electoral el local de l'Esplai Sant Llorenç, l'Institut Olorda, l'Institut Martí Dot, el CAS, el CIFO.

La jornada es tancarà amb un dinar conjunt al Pati de l'Ateneu: serà un dinar de carmanyola en què tothom ha de portar el que necessiti, tant menjar i beguda, com plats, gots i coberts. El dinar està previst que comenci a les dues del migdia per tancar la manifestació que recordarà l'1 d'octubre.

 

Comentaris

Rantamplán Sanfeta
1.

Apocalypse Zombie II !!!

  • 35
  • 22

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat