La foto del ple

El ple de setembre va concedir per unanimitat atorgar el Mocador d'Honor a Lluís Monfort i Joan Ribas, el 'Pipes'

Aquesta temporada estrenem secció: la foto del ple, que complementarà la crònica del ple amb la tria d'una imatge singular de cada sessió plenària. Per aquest primer mes, la foto del ple és la dels dos Mocadors d'Honor escoltant com el ple els atorgava aquesta concessió.

Un dels temes destacats del ple de setembre és sempre la concessió del Mocador d'Honor, que es lliurarà oficialment a l'inici de la Festa de Tardor. Aquest any, es tracta d'un doble mocador per Lluís Monfort i Joan Ribas, conegut com el 'Pipes', a qui ahir tots els grups municipals van agraïr la seva tasca per la cultura popular i la ciutat.

El regidor de Cultura, Manel Martínez, va definir-los "com dues persones entranyables, compromeses amb la cultura popular i amb la festa" i va afirmar que "del Lluís i del 'Pipes' ha après moltes coses, però sobretot he après el valor de les bones persones en el millor sentit de la paraula". L'elecció va rebre el vist-i-plau de tots els regidors i regidores del ple. El lliurament del Mocador d'Honor serà el 10 d'octubre, quan hauran de fer també un discurs que serà el tret de sortida de la Festa de Tardor.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat