Reggae per Xics, Calet Versions i The Flaming Shakers, concerts del divendres de la Festa de Tardor

The Penguins presentarà al migdia la seva proposta per al públic familiar i a la nit es torna a apostar per una nit de festa amb grups de versions

  • Reggae per Xics en la seva última actuació a Sant Feliu / Foto: Marc Rius
    Reggae per Xics en la seva última actuació a Sant Feliu / Foto: Marc Rius
  • The Flaming Shakers ha prerparat un repertori especial / Foto: Facebook The Flaming Shakers
    The Flaming Shakers ha prerparat un repertori especial / Foto: Facebook The Flaming Shakers
  • Calet Versions actuarà en format quartet / Foto: Gaspar Morer
    Calet Versions actuarà en format quartet / Foto: Gaspar Morer

La nit de concerts de la Festa de Tardor serà per segon any consecutiu una "Nit de Festa". L'Ajuntament manté de nou l'aposta per grups de versions per fer ballar el públic durant la nit de divendres 12 i aquest any es complementa amb un concert de Reggae per Xics al migdia. El grup santfeliuenc The Penguins presentarà la seva proposta per al públic familiar a la Plaça Lluís Companys, on a la nit actuaran Calet Versions, The Flaming Shakers i Sor Alberta DJ.

Aposta per una nit de festa amb grups de versions

A la Festa de Tardor de l'any passat ja es va canviar el model de nit de concerts amb l'actuació de l'orquestra de versions Hotel Cochambre, després de quatre anys del model Sant Feliu Sona, amb l'actuació de grups locals o vinculats a la ciutat.

Aquest any s'aposta per la mateixa fórmula que es va engegar l'últim any de promoure una "Nit de Festa", que començarà a les 23h de divendres 12 d'octubre. Obrirà la nit Calet Versions, que per aquesta ocasió actuarà en format quartet. La banda oferirà un ampli repertori de versions que es mouen entre diferents èpoques i estils, com el funk, el pop, el rock, el reggae i la rumbam interpretats amb l'estil que els caracteritza i que converteix els seus concerts en una festa.

A les 0.30h serà el torn de Flaming Shakers, la banda de tribut als Beatles ha preparat un repertori especial per la Festa de Tardor per fer ballar el públics. Així, no només es basarà en versions del quartet de Liverpool, sinó que també inclourà clàssics del rock'n'roll per convidar el públic a ballar.

La nit es tancarà amb Sor Alberta DJ que punxarà la seva sessió a partir de les 2 de la matinada.

Reggae per Xics al migdia

La novetat d'enguany és que s'ha programat també un concert per divendres al migdia. La banda santfeliuenca The Penguins actuarà a les 12 del migdia amb la seva proposta per al públic familiar Reggae per Xics. Actuaran a casa amb l'espectacle de presentació del disc 'Ballant damunt la lluna', que van publicar a l'abril, i que des del maig els està portant per escenaris arreu de Catalunya.

Es dona la circumstància que tant Reggae per Xics com Calet Versions havien d'actuar al maig a Sant Feliu, a la mateixa Plaça Lluís Companys, aleshores en el marc del festival ButiFarraSound, però els concerts es van cancel·lar per la pluja.

L'últim concert de la banda santfeliuenca a la ciutat va ser el desembre del 2016, amb el tancament de gira de cinc anys de Reggae per Xics i deu de The Penguins. De fet, la Festa de Tardor és una data important en la història de la banda perquè el seu primer concert va ser precisament a les festes alternatives de La Petita, ara fa dotze anys, l'octubre del 2006,

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat