La Petita escalfa motors amb el cinefòrum sobre el documental 'Poble rebel' a CineBaix

És un dels actes previs de les festes alternatives que han programat dues nits de concerts per la setmana que ve

Les Festes Alternatives de la Petita s'avancen a la setmana que ve i avui programent una proposta cultural i reivindicativa a CineBaix. Es tracta d'un "cinefòrum comabtiu" sobre el documental Poble Rebel, que comptarà amb la presència de l'equip realitzador. Una prèvia de les festes alternatives de Sant Feliu que, sota el lema "Prou llibertat de repressió", han programat per la setmana que ve dues nits de concerts a la Plaça del Casal de Joves divendres 12 i dissabte 13.

La tretzena edició de La Petita ja va arrencar diumenge passat, amb el mercat de l'Alegria al Parc Nadal, tallers i jocs tradicionals, a més de l'actuació de La Mitja Mitjoneta i l'espectacle "La rateta voladora". Ara, una setmana abans de la festa, han programat un cinefòrum a CineBaix amb el documental Poble rebel, de Damià Puig. El documental s'endinsa en la Catalunya dissiden que resisteix des de fa anys sota la capa del relat oficial. El documental s'hi endinsa en un viatge per les últimes dècades, des de l'assassinat de Salvador Puig Antich fins a la "crisi" del 2008 i els moviments socials. La sessió d'avui començarà a les 20.15h i hi participarà l'equip realitzador.

Festes alternatives divendres 12 i dissabte 13

Tot i l'acte d'avui, les festes alternatives arrencaran la setmana que ve, amb concerts divendres 12 i dissabte 13 a la Plaça del Casal de Joves, a partir de les 22.30h. 

Divendres actuaran Coral de la Resistència, la cantautora Mabel Flores (world music), Prosòdia (rap metal feminista), The Cane Peelers (folk bandarra) i DJ Fosca (akelarre feminista). Dissabte serà el torn de Xavi Pons & Last Track (rap), Los Butrones (ska, reggae, rock), Pota (punk rock), La Bandarra (rural free style) i DJ Partisana (mestissa llatina i tropical). 

Les festes de la Petita són també reivindicatives i per això els beneficis es destinen a lluites i moviments socials.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat