Sant Feliu es prepara per la Festa de Tardor amb el correfoc de colles infantils i l'assaig general del seguici

Són els actes del cap de setmana previ a la Festa de Tardor, que començarà dimecres amb el lliurament del Mocador d'Honor i el seguici

La Festa de Tardor se celebra aquest any de dimecres 10 a diumenge 14. L'arrencada serà dimecres, amb el lliurament del Mocador d'Honor i el seguici: es farà el dia abans de la festa local, que enguany s'ha establert dijous. Per escalfar motors, aquest cap de setmana s'han programat també diversos actes vinculats amb la Festa, com el correfoc de colles infantils, dissabte, i l'assaig general del seguici, diumenge al matí.

Un cap de setmana amb correfoc de colles infantils i assaig general de seguici

Els més petits de la ciutat sortiran al carrer dissabte en un correfoc on només participen colles infantils de tabals i diables. A les 19.30h es farà una tabalada que sortirà de la Plaça Roses, on tornaran per començar el correfoc a les 20.30h. D'allà començarà un recorregut que anirà pels carrers Can Calders, Santa Creu, Agustí Domingo, Comte Vilardaga, Constitució, Santa Creu, Can Calders, Riera de la Salut i fins la plaça de La Salut.

Hi participaran colles de Sant Feliu, com la Colla de Diables Infantils Petardons i Petardones, la Colla Infantil Diables Rojos, la Colla de Tabalers Els Tronats i la Colla de Tabalers Drakaris. Les colles convidades seran Boeits Esquitxafocs d’Esplugues de Llobregat, la Colla de Diables infantil de Sant Joan Despí, els Diables de la Riera de Rubí i la Colla de Diables infantil de Piera.

L'endemà, diumenge al matí, es viurà també un dels moments destacats de la preparació de la Festa de Tardor, amb l'assaig general del seguici a la plaça de Lluís Companys, a partir de les 9.30h del matí. Una posada en esccena del que dimecres es viurà a la Plaça, amb el primer i el segon seguici d'obertura de la Festa de Tardor.

Dimarts es presenta el conte del Seguici i una exposició

Una de les novetats d'aquest any és que s'ha editat el conte del Seguici, que s'afegeix a la col·lecció de contes de la Festa de Tardor. Il·llustrat per Mar Coronado i amb la col·laboració de les entitats i colles de la FETS, el conte recull la història d'aquesta tradició santfeliuenca on hi tenen cabuda totes les bèsties, totes les colles i tots els gegants. El conte es podrà comprar a les parades de les colles durant la Festa de Tardor.

Les il·lustracions del conte de Mar Coronado també formen part d'una exposició sobre el seguici i el ball d'entremesos que s'inaugurarà dimarts a les 19h a la sala d'exposicions de la planta baixa del Palau Falguera. La mostra es podrà visitar durant tota la Festa de Tardor.

Una quarantena de bars i restaurants ofereixen la promoció 'Canya Sant Feliu'

Per vuitè any consecutiu torna la campanya 'Canya Sant Feliu', a partir d'avui divendres. La iniciativa l'impulsa l'Ajuntament i enguany compta amb la participació d'una quarantena de bars i restaurants de la ciutat que, fins diumenge 14, ofereixen una canya i una tapa per dos euros. Podeu consultar els establiments adherits a la campanya aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat