Sant Feliu torna a ser Vila Florida

El moviment Viles Florides ha atorgat tres Flors d'Honor a la capital del Baix Llobregat

Sant Feliu manté el títol de "Vila Florida" per quart any consecutiu. Dissabte es va fer l'acte de lliurament de les Flors d'Honor 2018 a Vila-seca, on es van premiar un centenar de municipis. 

El moviment Viles Florides vol reconèixer la riquesa natural i paisatgística del país reconeixent projectes d'enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà. El moviment considera Viles Florides els pobles i ciutats que "destaquen per l’actuació real, conscient i de llarga durada en matèria d’enjardinament i millora de la qualitat de vida dels seus habitants".

Per fer aquest reconeixement, cada anys es lliuren les Flors d’Honor, el distintiu que certifica aquests municipis com a viles florides. Cada municipi en pot rebre d'una a cinc (tot i que encara no hi ha cap municipi que en tingui cinc) a partir de diversos criteris, com el manteniment de la superfície verda i enjardinada, la diversitat floral o la singularitat dels espais, entre d'altres aspectes. 

Cada any hi ha més municipis que volen participar al moviment i Sant Feliu és un dels 130 que han format part d'aquesta edició. Per quart any consecutiu ha rebut tres Flors d'Honor. Només dotze municipis han rebut quatre Flors d'Honor, entre els quals hi ha Sant Cugat del Vallès, Vila-Seca, Figueres o Olot. Podeu consultar els distintius que ha rebut cada municipi aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat