El CH Sant Llorenç perd 33 a 35 contra el CH Lleida Pardinyes

Derrota ajustada de l'equip santfeliuenc

NOTA: Crònica cedida pel CH Sant Llorenç

CHSLL  33 – 35 HANDBOL LLEIDA PARDINYES

El partit amb l’altre descendit de Lliga de la temporada passada es va resoldre amb una derrota ajustada del CH Sant Llorenç. El Pardinyes, amb el mateix bloc que l’any anterior va marcar el ritme del partit i va anar sempre per davant del marcador, tot i que en tot moment es podia pensar que qualsevol dels dos equips es podia emportar els dos punts. L’experiència enfront de la joventut va fer decantar el marcador cap a la primera, tot i que al nostre equip se’l va veure ja amb un joc més cohesionat, com si ja hagés trobat l’encaix de les peces noves i sabés a què ha de jugar.

El Santllo és un equip diferent de temporades passades, amb baixes importants i amb noves incorporacions provinent de categories inferiors que li dona unes característiques diferents que encara s’han d’explotar, però amb un grup que sent i viu els colors i la ciutat de Sant Feliu.

El canvi de joc, d’entrenador i la passió amb la que aquests jugadors viuen l’handbol farà que aquest grup doni grans tardes d’handbol a la ciutat.

La jornada vinent el Sant Llorenç rebrà la visita de l’Handbol Sant Cugat, un equip que ja coneix la categoria i que va quedar classificat a mitja taula la passada temporada. La cita serà al poliesportiu municipal Andrey Xepkin de la nostra Ciutat, el dia i l’hora encara està per decidir. Estigueu atents a la web del Sant Llorenç per estar al corrent de l'actualitat del club.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat