La Mostra de CineBaix busca Jurat Jove

La 12a edició de la Mostra de Cinema de la Mediterrània i del Llevant es farà del 8 al 18 de novembre

La Mostra de CineBaix aposta en aquesta edició per apropar-se al públic jove i ho fa amb la creació del Jurat Jove. Per primera vegada, La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat comptarà amb un jurat jove que triarà la millor pel·lícula de la dotzena edició de La Mostra de Cinema de la Mediterrània i del Llevant, que se celebrarà del 8 al 18 de novembre. 

La Mostra de CineBaix vol ser una finestra oberta al món per conèixer, a través del cinema, altres cultures, maneres de pensar, conflictes territorials i històries d'esperança. Compta amb tres cicles temàtics repartits al llarg de l'any i del 8 al 18 de novembre programa l'esdeveniment central, dedicat al cinema de la Mediterrània i de Llevant. La programació d'aquesta edició compta amb prop d'una trentena de títols, entre els quals destaquen Se rokh (Trois visages), una pel·lícula que juga amb les fronteres de la ficció i el documental, obra de l'iranià Jafar Panahi Capharnaüm, de la directora libanesa Nadine Labaki. A més, La Mostra es completa amb cinefòrums i debats.

Convocatòria oberta del Jurat Jove

Per escollir el Jurat Jove, s'ha obert una convocatòria adreçada a joves de 16 a 25 anys, amb interès pel cinema i el món contemporani i que tinguin ganes de viure de prop un festival de cinema com La Mostra de CineBaix. Les persones escollides hauran de visionar les pel·lícules que formen part de la secció principal de La Mostra i triar, per consens, quina és la pel·lícula guanyadora.

Per optar formar part del Jurat Jove, es poden enviar candidatures a premsa@cinebaix.com presentant un text de màxim 15 línies explicant la motivació per inscriure-s'hi. Hi ha temps per participar-hi fins aquest dijous, 18 d'octubre. Entre totes les candidatures rebudes es farà una selecció d'entre tres i cinc persones que integraran el Jurat Jove.

Aquesta serà una novetat d'aquesta edició, que se suma al Premi del Públic, creat als cicles paral·lels de La Mostra de CineBaix que s'han celebrat aquest any dedicats al cinema asiàtic, llatinoamericà i africà. Una iniciativa que també es tirarà endavant a l'edició dedicada al cinema de la Mediterrània i del Llevant.

Comentaris

FILIBUSTER
1.

Bona iniciativa.

Ja que Sant Feliu no compta amb un teixit comercial/oci gaire extens, almenys podem anar tirant dels nostres joves, que són els qui estiren de les colles folkloriques a les festes majors, Nadal, etc...

Perquè si fos per l'Ajuntament...

  • 5
  • 1

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat