Concentració davant del CAP Rambla per reclamar millores a la sanitat pública

La protesta s'ha fet aquest migdia, organitzada per l'AAVV Roses de Llobregat, la Comissió de pensionistes, sindicats i la PAH

Més d'un centenar de persones s'ha concentrat avui dijous sota la pluja a les dues del migdia a les portes de l'ambulatori de la Rambla per reclamar millores a la sanitat pública. "No al copagament" era la consigna que es reivindicava aquest migida mentre representants de les diferents entitats que convocaven la protesta es reunien amb els responsables del Centre d'Atenció Primària de Sant Feliu.

Les persones concentrades han desplegat també una pancarta on s'hi llegia "per una bona sanitat pública, mobilitza't i que no juguin amb la teva salut", a més de reclamar "equipaments adequats i atenció de qualitat. Les retallades ens poden matar i ens afecten a tots/es. No a les llargues llistes d'espera". L'AAVV Roses de Llobregat, la Comissió de Pensionistes de Sant Feliu, UGT, Comissions Obreres i la PAH convocaven la concentració d'avui, a la qual també s'han sumat polítics local, com l'alcalde, Jordi San José, el regidor d'ICV-EUiA Manel Martínez, la regidora del PSC Lourdes Borrell i el regidor de VSF Silvestre Gilaberte.

La concentració ha durat uns tres quarts d'hora i s'ha tancat amb l'explicació de com havia anat la reunió amb el director del CAP: "des d'aquí no es pot fer gaire a les nostres reivindicacions, perquè temes com les llistes d'espera per especialistes depenen més de Cornellà o del Broggi. No ens poden donar una solució des d'aquí perquè és un centre d'atenció primària". Precisament per sumar esforços, també ha sorgit la idea d'"intentar connectar-nos amb la resta de la comarca i organitzar alguna reivindicació al Broggi", una proposta aplaudida pels assistents.

A més, s'ha recordat que cada dilluns es fan les concentracions de la comissió de pensionistes a la Plaça de la Vila per reclamar millores en les pensions. Una reivindicació que va néixer l'any passat i que es concentra cada dilluns a les 12 del migdia. Una mobilització que també ha participat en altres trobades reivindicatives sobre pensions al Baix Llobregat o a Barcelona i que al juny va derivar en una manifestació pels carrers de Sant Feliu.

Comentaris

Ignacio Sarria SF
1.

En catal@ si us plau!

  • 10
  • 7

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat