La Creu Roja celebra el seu centenari a Sant Feliu

Diumenge es farà un acte de commemoració al Palau Falguera i s'inaugurarà una exposició sobre la història de l'entitat

La Creu Roja celebra aquest 2018 el seu centenari a Sant Feliu. L'assemblea local ho comemmorarà aquest diumenge a les 12 del migdia amb un acte a la sala dels Àustries del Palau Falguera, on assistiran el president local de Creu Roja, Ángel Luis Sánchez, el president provincial, José Quitet, i l'alcalde, Jordi San José, que rebrà en nom de l'Ajuntament la Creu de Plata de la Creu Roja.

A més, durant l'acte s'inaugurarà l'exposició "Cent anys de la Creu Roja a Sant Feliu de Llobregat", sobre la història de l'assemblea local de l'entitat. La mostra inclou fotos, vestits antics i documentació històrica de l'entitat, que inclou cartes de refugiats de la Guerra Civil. L'exposició es podrà visitar fins divendres de la setmana que ve a la sala del Cigne del Palau Falguera.

Actualment l'assemblea local de la Creu Roja de Sant Feliu té 48 voluntaris i més d'un miler de socis i sòcies, que donen suport a projectes diversos, com la gestió de dues cases de refugiats al municipi que funcionen des de l'any 2007 i que acullen una desena de persones. També col·labora amb projectes de cooperació internacional d'assistència a emergències, programes d'atenció a gent gran i contra la violència masclista, entre d'altres.

Fa un any i mig que la Creu Roja compta amb una nova seu a la ciutat, situada al nou edifici construït per la remodelació de la piscina de l'Escorxador, al carrer del Pla. L'espai es va inaugurar el febrer de l'any passat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat