Lídia Muñoz, candidata de Sant Feliu en Comú a les municipals 2019

Ha estat l'única candidata que s'ha presentat a les primàries

  • Lídia Muñoz ja és la candidata de Sant Feliu en Comú / Foto: Marc Rius
    Lídia Muñoz ja és la candidata de Sant Feliu en Comú / Foto: Marc Rius

A la primavera ja va ser elegida com a candidata d'ICV per a optar a encapçalar la llista dels comuns en les eleccions de l'any vinent. Un primer pas però no el darrer doncs quedava a expenses de celebrar un procés de primàries en el que hi podien concórrer altres candidats, atès que les sigles i la recomposició de l'espai que fins ara havia representat ICV -amb el suport incodicional d'EUiA (des del 2003)- s'ha vist eixamplat amb la incorporació de Podem, Els Comuns i Equo. Ahir dimecres 24 d'octubre, l'assemblea d'En Comú de Sant Feliu va celebrar les primàries per ratificar a Lídia Muñoz com a candidata a l'alcaldia de Sant Feliu de Llobregat. Amb els avals en ordre i sense cap candidatura contrincant, la fins ara número 2 d'ICV-EuiA va ser escollida candidata a l'alcaldia sense cap vot en contra.

Amb la ratificació de la cap de llista ara s'està a l'espera de bastir l'espai de 'Sant Feliu en Comú'. En aquest sentit i en declaracions a Fetasantfeliu, Muñoz afirma que "estem en un moment molt il·lusionant però també davant d'un gran repte personal i organizatiu" ja que segons la candidata "aquest projecte no comença de zero però s'ha de construir de nou". I és que el pes de la formació ecosoicalista en els comuns locals és notòria i evident, però amb el relleu de Jordi San José i l'entrada de Muñoz conicidint amb el canvi de sigles de la formació, s'albiren bisos de canvi, encara tènues. Muñoz en relació a aquesta qüestió ha expressat la voluntat d'eixamplar l'espai amb gent de Sant Feliu que està l'òrbita dels comuns i que en el moment de les primàries no conformaven el cens de la formació "per això cal actualitzar el cens i sumar-hi més gent".

Aprovació del calendari i debat programàtic i de continguts

L'altra qüestió destacada de l'assemblea dels comuns locals d'ahir va ser l'aprovació de calendari de debats a l'entorn del programa electoral i de les prioritats dels continguts. En aquesta direcció dilluns vinent s'inicia el període de debats programàtics setmanals 'Debatem en comú' oberts a la ciutadania i que s'allargaran fins el febrer de 2019 i que serviran per tractar qüestions de diversa índole. Dilluns vinent (19h al CC Tovalloles) serà el torn de 'Contingut i significat del bé comú com a eina per ala transformació social' i anirà a càrrec d'Ángel Merino.

Per últim, Lídia Muñoz, ha reiterat en aquest mitjà "la importància del soterrament de la via de cara a treballar per un nou projecte de ciutat" i ha posat en valor el fet de sumar "l’experiència de Govern amb la nova sàlvia dels comuns i de les ciutats del canvi”. 

Comentaris

Ivan Tijeras Sant Feliu de Llobregat
3.

És una dona súper preparada. Seria una fantàstica alcaldessa per Sant Feliu!!!!!

  • 0
  • 1
Encantada sant feliu
2.

m'encanta la cara que li heu posat a l'eterna wannabe! Dientes, dientes! ajjajajajaja

  • 8
  • 0
Jolgorio
1.

Hombre, don San José se retira!

Un partido que tanto habla de regeneración democrática, y que tenía a un señor de alcalde des de 2011...

Ya veremos si Lidia Muñoz también se perpetua como una monarquía...

  • 26
  • 22

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat