Navarro, homenatjat per Sant Feliu en la presentació de la temporada del CB Santfeliuenc

El Club Bàsquet Santfeliuenc fa de Sant Feliu l’epicentre del bàsquet català amb una presentació on es va homenatjar l'esportista santfeliuenc

NOTA: Crònica cedida pel CB Santfeliuenc

Abans del partit del Bàsquet Femení, el CB Santfeliuenc va realitzar dimecres la presentació dels equips de la temporada, entre els quals hi ha els equips femenins del Barça. En aquest acte, que ha comptat la presència de Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet del FC Barcelona així com els membres de la comissió Deportiva de la secció de bàsquet Pere Francitorra i Ferran Butxaca (qui també és membre de la comissió esportiva dels esports amateurs responsable del bàsquet femení). En aquest acte, Bladé ha refermat l’aposta del club per l’esport femení i ha volgut destacar el paper dels equips de formació, els quals la temporada passada van aconseguir diversos èxits esportius.

La presentació dels equips va incloure homenatge a Juan Carlos Navarro,  desfilada de jugadores i jugadors i fotografia de família. A l'acte hi van ser Joan Bladé, vocal de la Junta Directiva del FC Barcelona, l’alcalde Jordi San Jose, la regidora d’Esports Lourdes Borrell i el regidor Manel Carrion, entre d'altres.

Més de 400 nens i nenes, corresponents als equips del Club i a les escoles, van poder gaudir d’una gran festa, que va començar amb la benvinguda del jugador mes jove al club (Mario Ruiz) de la mà del jugador mes vetarà (Arnau Ollero). Lucia i Elsa Navarro van ser les encarregades de donar la Benvingua a Juan Carlos Navarro per el seu homenatge. Ollero amb la Samarreta del CBS, Gamero al el 11 del Barça, Sevilla amb la de Catalunya, Pendande amb la d Espanya i Mario Ruiz amb la samarreta dels Memphis Grizzlies.

El presisdent del club, Josan Daban, va destacar la il·lusió, el respecte, l’esforç i l’orgull de Ciutat. El president del Club Basquet Santfeliuenc  va obrir l’acte de parlaments per dirigir-se a tot el públic que omplia de gom a gom el Juan Carlos Navarro. Daban va destacar que "els protagonistes són les jugadores i jugadors, tècnics i familiars, atots ens uneix la mateixa passió: el bàsquet. La Passió al nostre esport per el CBS és: respecteJoc Net, Esforç i Il·lusió". I va destacar també que "esforç i il.lusió, com la que van tenir el 24 d’agost a Pequin ja fa uns anys, els Navarros, Gasols i companyia, que van estar a punt de guanyar al Dream Team, però no va poder ser, vam perdre per ells es van guanyar el respecte de tothom. Aquest valors els fem nostres".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat