La foto del ple

Els dos regidors de VSF van votar diferent a les ordenances fiscals i pressupostos per a l'any que ve

Aquesta temporada hem estrenat: la foto del ple, que complementarà la crònica del ple amb la tria d'una imatge singular de cada sessió plenària. Per aquest primer mes, la foto del ple inclou els dos regidors de VSF, Silvestre Gilaberte i Jordi Sospedra, cada cop més distanciats i que aquest ple van votar diferent a temes de pes com els pressupostos i les ordenances fiscals.

VSF havia votat a favor de les ordenances els últims dos anys i en fa dos fins i tot es va abstenir al pressupost. En canvi, aquest any Gilaberte va votar en contra, igual que la resta de l'oposició, mentre que Jordi Sospedra es va abstenir, facilitant així, que s'aprovessin els comptes i les ordenances fiscals per al 2019. Un vot que Sospedra va qualificar de "subsistència corresponent a les meves necessitats personals polítiques buscant la futura ampara del ple". 

A la foto també apareix el regidor no adscrit Luis Serrano, que és el primer cop del mandat que vota en contra de les ordenances fiscals.

 

Comentaris

Carlos Sant Feliu
2.
Jordi, por favor, tus "problemas" con tu grupo municipal de 2 concejales, (y con lo que te crees propietario del 50%, aunque sabes que es resultado de 1.475 votos en las últimas elecciones), y que cada vez queda más claro que es un solo problema, y es meramente económico, gestiónalos fuera del Pleno municipal. Es muy triste ver como un concejal, por unos míseros euros, es capaz de venderse, de intentar usar el pleno municipal por interés propio y no por interés de/en la ciudadanía.
Eso no es lo que se espera de los cargos electos, y no serás el primero que lo haga, pero que lo hayan hecho otros antes, no justifica que tú lo hagas.
Deja de denigrarte y denigrar al ayuntamiento de una vez
  • 8
  • 1
jordi sospedra roca sant feliu de llobregat
1.
NO se que te noticia que jo votés diferent de Gilaberte, donat que ja porto fent-ho així (sobretot en temes econòmics i en temes que fan referencia a llaços grocs etc).
En el Ple de Setembre ja vaig votar aprovant les modificacions de crèdits que vaig trobar raonables ... cosa que en Gilaberte no troba quasi mai raonable.
Entenc que causa perplexitat quan explico que buscava la futura empara del Ple, però no era el moment de entrar en detall sobre un tema que afecta a la compta corrent del Grup Municipal (GM) i a la sortida important (unilateral) de diners per decisió de una de les dues parts del GM (amb el desacord del altre 50%).
(El tema encara podria sol·luciónar-se, deixem temps al temps)
  • 1
  • 4

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat