L'atur registrat baixa en 31 persones a l'octubre a Sant Feliu

En total, ara hi ha 1.946 persones les que busquen feina a través de les oficines d'ocupació

Segon mes consecutiu de descensos de l'atur registrat a Sant Feliu. A l'octubre es va reduïr en 31 persones, tal com indiquen  les xifres de l'Observatori de Treball de la Generalitat, que es van publicar ahir dilluns. Ara són 1.946 les que busquen feina a través de les oficines d'ocupació. Comparat amb l'any passat, l'atur s'ha reduït en 187 persones. 

El descens d'octubre se suma al de setembre i es retorna així a la tendència a la baixa de la primera meitat d'aquest any 2018, on s'ha arribat a baixar per sota de la barrera dels 2.000 aturats després de gairebé deu anys. Una tònica que només es va trencar a l'estiu, amb dos mesos d'ascensos.

El descens de l'atur registrat també ha estat general al Baix Llobregat, on ha baixat de manera destacada en 2.784 persones. En total, ara n'hi ha 39.941 d'inscrites a les llistes d'atur. En canvi, en el conjunt de Catalunya, l'octubre s'ha tancat amb prop d'11.000 persones més a l'atur i el total se situa ara en els 391.197.

Comentaris

yago
I contractats per l'Ajuntament per blanquejar les xifres, cobrant de l'herari públic, quants?
En resposta a yago
Marcial Martin Caballero Sant Feliu de Llobregat
2.
Estoy convencido Sr. Yago Ferraz, que el hecho de tener noticias de la bajada de las cifras de paro de la ciudad, esto de por si, ya es noticia satisfactoria , halagüeña y como no reparadora, y mas cuando esa situación de bajada se viene dando en meses consecutivos.
No obstante, le comunico de que soy participe de su inquietud, y me hago solidario con usted, y desde estas y como una sola voz, hago la misma pregunta que usted : "I contractats per l'Ajuntament per blanquejar les xifres, cobrant de l'herari públic, quants?".
  • 1
  • 9
yago ferraz
1.

I contractats per l'Ajuntament per blanquejar les xifres, cobrant de l'herari públic, quants?

  • 12
  • 1

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat