El Palau Falguera s'omplirà de tardor, roses i bolets aquest cap de setmana

L'artista santfeliuenca Marta Juvanteny farà divendres la conferència inaugural. Fins diumenge s'han programat exposicions, tallers i conferències

Un any més, novembre és sinònim de roses i tardor al Palau Falguera. L'Associació Amics de les Roses de Sant FeliuAgrupació de Recerca i Estudis de Sant Feliu (ARES) organitzen una nova edició de Roses de Tardor, amb activitats per a tots els públics durant tot el cap de setmana. Es faran exposicions, conferències i tallers al voltant de les roses, els bolets i altres elements de la tardor.

El tret de sortida serà divendres a les 19.30h amb la conferència inaugural a càrrec de l'artista santfeliuenca Marta Junvanteny, que parlarà de "L'atracció del misteri de les roses". A més, també es lliurarà el guardó Amics de les Roses 2018 a la ciutat de Calella i a Xavier Galiana.

Exposicions de roses, bonsais i bolets

Divendres s'inauguraran les diferents exposicions repartides per diferents estances del palau: la de Roses de Tardor, els muntatges florals a la capella, la Mostra d’Ikebana amb roses, la Mostra de Bonsai a càrrec del Club bonsai Sant Feliu i l'exposició “Poesia i roses” dels alumnes de la l’escola Mare de Deú de la Mercè. Una de les més destacades és la de Roses de Tardor, que se centra en la segona floració de les roses, menys important que la de la primavera, però que permetrà veure més de cent varietats de roses procedents del Parc del Roserar de Dot i de Camprubí, del parc Torreblanca i de diversos aficionats, a més de muntatges florals.

Per dissabte s'ha convocat una sortida des de les 9 a la Plaça de l'Estació per anar a collir bolets a Colserola i a la tarda es seleccionaran per fer la 32a exposició de bolets de Collserola, que s'inaugurarà a les 19h.

Matí de diumenge intens

Diumenge durant tot el matí es vendran productes amb roses, hi haurà espectacle i tallers familiars a les terrases del Palau i també es lliurarà el guardó escolar Amics de les Roses 2018 a l'escola Salvador Espriu. A més, a les 12.30h a la sala dels Àustries es farà la conferència “Què i qui determina que un bolet de collserola és comestible" a càrrec dels micòlegs Ramon Chiva i Jean-Luc Huger.

Les exposicions es podran visitar dissabte i diumenge de 10h a 14h i de 17h a 20h.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat