A Grup Vocal presentarà l'espectacle reivindicatiu 'Octubre. Cançons per la llibertat' al Palau Falguera

Serà diumenge en l'últim concert del Cicle Coral d'aquest any

El Cicle Coral es tancarà aquest diumenge amb un concert reivindicatiu a l'Auditori del Palau Falguera. És la proposta d'A Grup Vocal, un cor mediàtic, resident del programa “Tu cara me suena” i “Operación Triunfo” i finalista dels concursos “Oh Happy Day” i “Acapela”, que presenta "Octubre. Cançons per la llibertat", un espectacle amb una gran potència vocal i coreografies plenes d’energia. 

Es tracta d'una coproducció amb la Federació d’Ateneus de Catalunya, la Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya (XTAC) i la pròpia coral, que posa banda sonora als fets esdevinguts l’1 d’octubre de 2017 a Catalunya. Un recorregut que neix arran del que va passar aquell dia, els mesos previs i els esdeveniments posteriors. L’espectacle és un recorregut per diversos temes de la Nova Cançó i una invitació a reflexionar sobre aquests aspectes a través de la interpretació de l’A Grup Vocal, i la direcció artística de Marc Sambola

Alguns dels temes que s'interpretaran seran "L'estaca", "Abril 74" o "Ítaca" de Lluís Llach, "Què volen aquesta gent?" de M. Mar Bonet, "Agafant l'horitzó" de Txarango, o "Octubre 17" amb lletra de l'actriu Lali Barenys i música del director de l'espectacle.

L'aposta del Cicle Coral per una programació estable de cant coral

El Cicle Coral és una iniciativa de l’Ateneu Santfeliuenc que pretén consolidar la programació estable de concerts corals a Sant Feliu. Una proposta que permet descobrir formacions diverses i repertoris d'autors de tots els temps i que enguany ha arribat a l'onzena edició.

El concert serà aquest diumenge a les 18.30h a l'Auditori del Palau Falguera. Les entrades per al concert costen 8 euros anticipades a la secretaria de l'Ateneu o online a tictactiquet.com, 10 a taquilla i 7 per a socis de l'Ateneu Santfeliuenc o titulars dels carnets Blau o Jove.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat