De les Filipines a la Patagònia: Veure el món per un forat a través de 10 viatges diferents

Aquest divendres comença la 36a edició del cicle de xerrades que es fa al Centre Parroquial

  • Un dels viatges del cicle serà a Panamà
    Un dels viatges del cicle serà a Panamà
  • L'última sessió estarà dedicada a la Costa Oest dels EUA sobre rodes
    L'última sessió estarà dedicada a la Costa Oest dels EUA sobre rodes
  • Obrirà el cicle una xerrada de l'illa d'El Hierro
    Obrirà el cicle una xerrada de l'illa d'El Hierro

Viatjar és sempre una aventura i cadascú ho fa a la seva manera. Per descobrir experiències a països d'arreu, el cicle Veure el món per un forat ha programat la 36a edició de xerrades de viatges que es faran a partir d'aquest divendres i fins al març. El santfeliuenc Marc Rius fa 40 anys que s'encarrega de coordinar cada any aquesta proposta, que es farà al Centre Parroquial els divendres a les 21h aproximadament cada quinze dies. En total, seran 10 sessions, que es faran entre novembre i març.

Com és habitual, la varietat de destinacions és molt diversa i hi tindran cabuda des de països del sud-est asiàtic, com Filipines i Indonèsia, rutes per la Patagònia xilena i la Costa Oest dels Estats Units, i propostes més properes com el camí portuguès de Sant Jaume, entre d'altres.

Deu destinacions molt diverses

La primera sessió serà aquest divendres amb "l'illa d'El Hierro, reserva de tranquil·litat", un viatge a la més petita de l'arxipèlag de les Canàries", per Carme Verdoy i Oriol Serna. Seguiran, el 23 de novembre, Eva Murgui i Patricia Medina amb les "Filipines, allà on d'Espanya només queda la paella"; després continuarà Margarita Pedrol amb "un passeig per Tànger" el 30 de novembre, i l'última conferència abans de tancar l'any estarà dedicada a "Indonèsia, Volcans, coralls, tradicions i molt més...", a càrrec d'Úrsula Carreño i Valentí Colomer.

A partir del gener continuarà la segona part del cicle: l'11 de gener amb el "camí de San Jaume des d'Oporto a Santiago de Compostela", amb els pioners i carabel·les del Cau, i el 25 de gener ens Maria Comellas i Núria Pedrals descobriran "Panama: Més que un paradís. Guatemala: Ciutats mayas de més de 2600 anys". La primera xerrada de febrer estarà dedicada a una ruta per l'"Argentina espectacular", a càrrec d'Enric Olivé, i el 22 de febrer un viatge a "Txèquia: turistes, xafogor i cervesa", amb Carolina Amorós i Jordi Jiménez.

Tancaran la temporada dos viatges transoceànics: a la "Patagònia xilena. La diversitat en el fred", per Jordina Bóveda Pedrol, i "La costa oest dels EUA sobre rodes", per Txevi Sánchez, Ona Sánchez, Lola Sánchez i Judit Espert.

Podeu consultar el programa complet a l'arxiu adjunt. Totes les sessions són en divendres al primer pis del Centre Parroquial a les 21h.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat