Viure les arts escèniques en família

Més d'una vintena de companyies participaran dissabte a la 7a edició del Tast d'Espectacles Familiars amb titelles, dansa o màgia

Una mostra de propostes escèniques per gaudir amb la família i un punt de trobada entre programadors i companyies. Aquest és el doble objectiu de la setena edició del Tast d'Espectacles Familiars de la Fundació Xarxa, que dissabte comptarà amb representacions teatrals i d'animació a la Sala Ibèria, el Centre Parroquial i la Plaça de la Vila. Aquest any l'oferta d'espectacles és més àmplia i una de les novetats d'aquest any és una gala de titelles i objectes.

La gala de titelles i objectes i els espectacles de teatre i animació consoliden una oferta popular per a famílies que comptarà amb la presència de 25 companyies diferents. La Maga Melanie presentarà la gala de titelles, que obrirà la Festa del Tast a les 10.30 h a la Sala Ibèria amb els espectacles: "7 ratolins" de Petit Bonhon, "Hai, la pescadora de somnis" de la Companyia Giramàgic, "Mil bocins" a càrrec de la Zipit Company i "5 contes diferents" de Produccions Essencials.

Propostes a la Plaça de la Vila i Tast d'Espectacles al Centre Parroquial

La Plaça de la Vila i el carrer Pi i Margall s'omplirà d'espectacles al carrer amb animació, jocs i instal·lacions a partir de les 12 del migdia i fins a les 17h. N'hi haurà a càrrec de Teatre Nu, L'animé, Rikus i les companyies Farràs i Anna Arboix.

A les 17.30h tindrà lloc el Tast d'Espectacles Familiars al Centre Parroquial adreçat a programadors, presentat per David Laín de L'Estenedor Teatre. Aquesta edició ha rebut 78 propostes de diferents companyies d'arreu del territori català i la Fundació Xarxa n'ha triat una desena. Les deu companyies seleccionades podran mostrar aquí deu minuts del seu espectacle i així donar una idea global de l'espectacle a tots els programadors.

Entre les companyies, n'hi ha de conegudes i històriques amb d’altres més novelles o no tan conegudes pel circuit Xarxa, i així s’ajuda a impulsar-les. La meitat de les propostes són d’estrena, combinant els diferents gèneres artístics. S'hi podrà veure des de teatre per a nadons o titelles, fins a clown i màgia, passant per una altra de les novetats d'aquest any: la dansa. De cara als professionals, també estan programades trobades de professionals del sector.

El Tast és una proposta cultural que, des de 2012, creix any rere any i s'ha consolidat com una jornada familiar: una festa per donar a conèixer nous espectacles per a tots els públics. Les activitats són gratuïtes i per les interiors, la gala de titelles i objectes i el 7è Tast es pot comprar l'entrada online al preu de 5€.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat