Un miler de persones participarà diumenge la doble cursa de La Sansi

Hi haurà dos recorreguts: un de 5 i un de 10 quilòmetres que es faran per Sant Feliu

  • La cursa recorrerà els carrers de Sant Feliu / Foto: Joan Lorenzo
    La cursa recorrerà els carrers de Sant Feliu / Foto: Joan Lorenzo
  • La Sansi arriba a la 7a edició / Foto: Marc Rius
    La Sansi arriba a la 7a edició / Foto: Marc Rius

La setena edició de la Cursa Popular Ciutat de les Roses, arriba aquest diumenge organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l'Ajuntament. Hi participaran un miler de persones, que s'han inscrit a la curs de cinc quilòmetres o a la de deu. La sortida i l'arribada es farà a l'Estadi Municipal d'Atletisme.

La competició començarà a les 10h, a la pista d'atletisme, amb les proves de categoria infantil, i a les 11h es faran les proves absolutes de 5 i 10 km. Per cada categoria es premiaran els tres primers atletes i també rebran premi la persona més jove i el més veterana de cada cursa. D'altra banda, tothom que participi rebrà una bossa amb diversos obsequis i una samarreta tècnica. A més, hi haurà guarda-roba, dutxes, llebres a diferents ritmes, calaixos de sortida, massatgistes i pica pica final.

La novetat del recorregut d'aquest any és que s'amplia el recorregut fins al Pla direcció Molins de Rei. L'itinerari a seguir començarà al carrer Mataró i seguirà per Sànson, Miquel Coll i Alentorn, Pins, Constitució, Estació, Nadal, Laureà Miró fins al Karting, Laureà Miró fins a Comerç i altre cop Mataró. Els que corren 10 km faran el circuit dues vegades.

Trobareu tota la informació necessària, com horaris de les curses, reglament, consells, etc, a la web de La Sansi.

Afectacions al trànsit i al transport públic

Amb motiu de la cursa, hi haurà afectacions a la mobilitat tant de vehicles com de transport públic. De 8 a 13.30h no es podrà aparcar al carrer de Mataró i entre les 9 i les 12.30h la circulació quedarà tallada. De les 10.45  a les 12.30 hi haurà afectacions en tot el recorregut de la cursa. El vial bàsic d'entrada i sortida a Sant Feliu serà pel carrer del Pla.

D'altra banda, pel que fa a les afectacions en el transport públic, la línia de bus urbà SF3. I els busos interurbans L50, L62 i L64 en sentit Molins no circularan entre el carrer de Josep Maria de Molina fins a la travessia de Can Miano. I en sentit Sant Joan Despí, els busos no circularan pel carrer del Reverend Martí Duran. Podeu consultar totes les afectacions aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat