Mohamed El Ghazouany i Eva Arias, guanyadors de la 7a edició de La Sansi

Prop d'un miler de persones van participar a la doble cursa que es va fer ahir diumenge pels carrers de Sant Feliu

  • Podi de les categories masculina i femenina / Foto: Ajutament de Sant Feliu
    Podi de les categories masculina i femenina / Foto: Ajutament de Sant Feliu
  • La cursa va passar pels carrers de Sant Feliu / Foto: Marc Rius
    La cursa va passar pels carrers de Sant Feliu / Foto: Marc Rius
  • Hi havia dues modalitats: una de 5 km i una de 10 / Foto: Marc Rius
    Hi havia dues modalitats: una de 5 km i una de 10 / Foto: Marc Rius

Rècord de La Sansi a Sant Feliu: Mohamed El Ghazouany va guanyar la cursa en categoria masculina fent un temps de 31 minuts i 30 segons en la cursa de 10 quilòmetres. És la millor marca que hi ha hagut en totes les edicions d'aquesta cursa popular de la capital del Baix Llobregat. El Ghazouany també ha guanyat en els últims mesos la 10a cursa Dir Mossos d'Esquadra de Sant Cugat o el 40è Cros Popular de Sants. En categoria femenina, Eva Arias, campiona del món en la categoria màster, va ser la primera en travessar la meta fent un temps de 38 minuts i 36 segons.

En la categoria femenina, la santfeliuenca Marta Franco va ocupar la segona posició i Carolina Montañana, la tercera. I en categoria masculina, van pujar al podi Emile Kobiyama i Sergi Arica del club Duscholux, com a segon i tercer classificats. Pel que fa a la cursa de 5 quilòmetres, els guanyadors van ser dos membres del club La Sansi: Driss Lakaouaja, amb 15 minuts i 19 segons, i Sara Loehr, 18 minuts i 21 segons.

En total, 940 persones van participar ahir a La Sansi, que va començar amb proves de categoria infantil amb més 100 inscrits i va seguir amb les curses de 5 i 10 quilòmetres, en un recorregut que passava pel centre de la ciutat, que es va acabar a la pista d'atletisme de Sant Feliu. La jornada es va tnacar amb el lliurament de premis per part de regidora d'Esports, Lourdes Borrell, la primera tinent d'alcalde, Lidia Muñoz, i el padrí de la cursa Andrei Xepkin.

La Sansi va comptar aquest any amb la col·laboració del centre d'acollida de menors no acompanyats Mirabolà. Quatre joves del centre van participar ajudant a marcar tot el recorregut pel centre de la ciutat.

Els resultats complets de la cursa es poden consultar aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat