El cicle Sant Feliu-Las Vegas tanca l'any amb un espectacle de tribut a Michael Jackson

'I want you back' es podrà veure aquest divendres a la Sala Ibèria que homenatja el rei del pop

Després dels concerts de tribut als Beatles, Elvis Presley i Tom Jones, el cicle Sant Feliu-Las Vegas tanca l'any per la porta gran. Serà aquest divendres amb 'I want you back', un espectacle que homenatja Michael Jackson. Organtizat per l'empresa d'esdeveniments de Sant Feliu La Catifa Roja, la sala Ibèria serà l'esecenari d'aquesta proposta on participen artistes residents al Teatre Poliorama de Barcelona i al Teatro Rialto de Madrid.

Alguns dels noms més destacats seran el ballarí Sac MJJ, que dona vida a Michael Jackson i farà reviure els mítics passos de ball  de l’artista, i la veu de DABEAT, que tancant els ulls farà escoltar el Rei del Pop. Tot plegat amb la banda en directe "I want you back" que reprodueix amb fidelitat el repertori de Michael Jackson i que compta amb Daniel Hernández a la direcció musical i la guitarra, Miki Santamaria al baix, Ricky Padilla al teclat i Quim Castelló a la bateria.

El tribut a Michael Jackson serà el quart espectacle de l'any del cicle Sant Feliu-Las Vegas, que va arrencar el mes de febrer. Però de cara al 2019 preparen més espectacles per reviure més propostes musicals, com un concert d'homenatge a Joaquín Sabina, un altre de tribut a ABBA i una nit de rumba catalana.

Les entrades per al concert d'aquest divendres costen 15 euros anticipades si es vol estar a peu dret, 18 anticipades asseguts o 22 a taquilla. Es poden comprar al Bar de l’Ateneu, a la Sala Ibèria o online.

Sorteig d'una entrada doble per als socis i sòcies de Fetasantfeliu

Els socis i sòcies de Fetasantfeliu que vulguin anar a l'últim espectacle d'aquest any del cicle Sant Feliu-Las Vegas poden optar al sorteig d'una entrada doble. Per participar-hi, cal ser soci de Fetasantfeliu i enviar un correu a redaccio@fetasantfeliu.cat abans d'aquest dimecres 21 de novembre a les 20h. A l'assumpte cal indicar "Sorteig entrades". Entre totes les persones que hi participin, es sortejarà una entrada doble.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat