Constituït el nou Consell d'Infants de Sant Feliu

L'acte es va fer aquest dimarts coincidint amb la celebració del Dia Universal de la Infància

El 20 de novembre es commemora el Dia Universal de la Infància i a Sant Feliu es va aprofitar l'efemèride per constituir el 22è Consell d'Infants de la ciutat amb un acte a la Sala Ibèria. En l'acte els integrants del Consell d'Infants van explicar la tasca desenvolupada el curs passat, van acomiadar els membres sortints del Consell i també van donar la benvinguda als nous. Podeu veure la galeria d'imatges de l'acte aquí.

El Consell d'Infants és un òrgan de participació ciutadana format per infants de 5è i 6è de primària escollits democràticament pels escolars dels centres educatius de la ciutat. Els infants que en formen part es reuneixen un cop al mes per fer propostes de millora de la ciutat, organitzar la seva participació en diversos esdeveniments i tirar endavant l'encàrrec que se'ls formula cada any des de l'Ajuntament.

La constitució del nou Consell d'Infants va ser l'activitat central de la commemoració del Dia Universal dels Drets de l'Infant, però dissabte també es va fer una festa al Centre Cívic Les Tovalloles, organitzada pel Club d'Esplai Diversitat Lúdica. A més, sota el lema Dret al Lleure, la celebració volia mobilitzar infants i joves per reivindicar el dret al joc i el lleure per al seu desenvolupament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat