De Stephen Hawking a la paradoxa dels límits: dues xerrades destacades a la Setmana de la Discapacitat

La conferència dedicada al científic britànic obrirà aquest divendres un programa d'activitats que s'allargarà fins el 3 de desembre

Sant Feliu commemora la Setmana de la Discapacitat des d'aquest divendres fins al 3 de desembre amb un conjunt d'activitats divulgatives, lúdiques i esoprtives obertes a tothom. 

La primera proposta serà aquest divendres, a les 19h, amb la xerrada "L'univers vist per Stephen Hawking" a càrrec d'Alba Cervera, màster d'astrofísica i física de partícules i cosmologia, i investigadora del Barcelona Supercomputing Center al Centre Cívic Les Tovalloles.

Dilluns que ve, 23 de novembre, es farà una altra xerrada a les 18.30h, a càrrec d'Ismael Garcia, titulada "Més enllà dels límits, tu m'aportes". En la conferència, Ismael Garcia plantejarà que "si el límit és intrínsec a la condició humana, fer una distinció entre persona amb discapacitat i sense resultaria paradoxal, Qualsevol persona té discapacitats, i capacitats". A partir d'aquí, proposa reconciliar-se amb les limitacions i alhora fixar-se amb les pròpies capacaitats, a més d'aprendre a relacionar-se amb els altres pel que aporten a cada persona, més enllà dels límits i les capacitats.

En la vessant lúdica, dilluns 26 a les 17h hi haurà xocolatada i animació per a infants i joves al pati de l'escola Tramuntana i dimecres a les 16.30h tindrà lloc el Festival M&M amb actuacions de les persones usuàries del Centre Ocupacional Marquet Molins a la Sala Ibèria. Altres propostes seran dijous, amb una visita guiada adaptada a la Biblioteca Montserrat Roig a les 11h, i divendres a les 9.45h, una xerrada de seguretat vial adreçada a l'alumnat dels Programes de Formació i Inserció a càrrec de la Policia Local i ADF.

D'altra banda, divendres 30, a les 21h Asprodis organitza el seu sopar i festa de convivència anual a la Sala Ibèria. I per acabar la Setmana, el dilluns 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat se celebrarà la 13a Diada Esportiva: Trofeu Encarnació Coca a les 10h al Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro amb la participació del CO Marquet Molins, el Centre Xamfrà Taller de Sant Miquel i l'Escola Tramuntana.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat