Sant Feliu torna a apostar per una campanya de Nadal conjunta amb Sant Joan Despí i Sant Just

Els tres municipis volen sumar esforços per promoure el comerç de proximitat. El tret de sortida es va fer dijous passat amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc

  • Ja s'han encès els llums de Nadal / Foto: Marc Rius
    Ja s'han encès els llums de Nadal / Foto: Marc Rius
  • Dijous es va fer un espectacle de neu artificial / Foto: Marc Rius
    Dijous es va fer un espectacle de neu artificial / Foto: Marc Rius

Per segon any consecutiu, Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just organitzen una campanya de Nadal conjunta, que va arrencar dijous passat i s'allargarà fins Reis. Tots tres municipis treballaran per l'objectiu comú de promoure el comerç de proximitat i aconseguir que la ciutadania compri a prop de casa. La campanya va arrancar dijous passat a la Plaça de la Vila, amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc a la Plaça de la Vila.

Si l'any passat la protagonista va ser una ovella que reiventava el popular refrany amb "per Nadal, no cal creuar la Diagonal", aquest any la proposta es titula "Tres Sants", que vol ser "un espai únic format pels eixos comercials de Sant Feliu, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí".  A la web trobareu el llistat de 800 botigues, 400 restaurants i 500 serveis que s'ofereixen en tots tres municipis promovent, així, el comerç de proximitat no només a la ciutat sinó també als municipis veïns.

El tret de sortida es va fer amb una presentació teatralitzada dijous passat a la Plaça de la Vila, que també va servir per fer el tret de sortida a la il·luminació nadalenca. El públic familiar va omplir la plaça per disfrutar d'un espectacle de neu artificial i xocolatada desfeta. En total als carrers i places de Sant Feliu hi ha més de 400 punts de llum de leds de baix consum nadalencs situats als principals eixos comercials de la ciutat. 

Podeu veure la galeria d'imatges de l'acte aquí.

Comentaris

RAS Mas Lluhí
2.

Bona iniciativa!

Hem de fer pinya entre els pobles que, tot hi ser la capital del Baix Llobregat, quedem en últim lloc per la massificació superpoblada de Cornellà, Hospitalet, i etc.

  • 0
  • 0
Alberto Isasi Abellaneda Sant Feliu de Llobregat
1.

Es una muy buena idea. Pienso que esta unión debería ser todo el año y sumar al comercio todo el tejido sociocultural de los tres municipios

  • 1
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat